Колко сладко! Орландо Блум рисува маргаритки в стаята на дъщеря си (Снимки)

Орландо Блум e истински баща-мечта! Доказателство, че той е изключително грижовен и всеотдаен татко, са снимките, които актьорът сподели на профила си в Инстаграм през уикенда.

На тях се вижда как той рисува бели маргаритки по жълтите стени на стаята на дъщеря си Дейзи. А Дейзи на английски означава именно маргаритка. Във видеото пък, заснето от попзвездата Кейти Пери и половинка на Блум, холивудският ас сглобява мебелите за цветната стая на детето им.

View post on Instagram
 


И докато Орландо с вдъхновение демонстрира уменията си на художник, на заден план лесно можем да чуем как Кейти Пери го обявява за "татко на годината". Той пък от своя страна не пропусна момента да ѝ отвърне, като шеговито добавя: "О, да. Звездите са точно като нас".

Орландо Блум и Кейти Пери са заедно от няколко години. През 2019-а те се сгодиха, а на следващата година посрещнаха на бял свят дъщеричка. За певицата това е първо дете, а Блум има 10-годишен син от бившата си съпруга Миранда Кер.

Преди броени дни Блум използва отново социалната мрежа, за да поздрави любимата си за рождения ѝ ден, като сподели тяхна обща снимка. Към кадъра влюбеният мъж добави и романтично послание, което трогна феновете и стопи сърцето на рожденичката:" Живеем живот, който обичаме и ни е забавно заедно. Празнувам те днес, но бих те чествал всеки ден. Обичам те."

View post on Instagram
 

Четете още: Фризьорът на Анджелина Джоли плаче за уволнение: Лъснаха екстеншъните ѝ