Автор
Люблена Папазова

Джулиана Гани се развежда за втори път

Джулиана Гани удари рекорд, като регистрира 2 развода за две години. След като през 2019 години се раздели официално с първия си мъж Станимир, който обяви за мързеливец и използвач, сега пловдивчанката скъса и с втория си съпруг Илиян. Само преди два дни двамата се кълняха в любов един на друг, позираха като луди от модни заведения, хотели и магазини прегърнати и си обещаваха да остарият заедно, но днес стана ясно, че на връзката им е сложен край. Още едно доказателство, че на инстаграм историите на инфлуенсъри като нея не бива да се вярва на нито на една буква.

Решението за разлъката е на Гани, която пак се чувства излъгана. Тя била мамена от Илиян, който й изневерявал с друга, докато тя обикаля френската Ривиера, разказа силиконката, докато се разхожда с приятел по плажовете.

„Той е предател и не искам повече да го коментирам. Ще се разведа и ще си взема детето“, заяви Малката Джулка в стори в инстаграм. Тя обяснява още, че вече бившият й съпруг се уговарял за среща със студентка. От чатовете става ясно, че Илиян галантно кани момичето да му отиде на гости и цяла нощ да се наслаждават един на друг.

View post on Instagram
 

„Кани я в моя дом, в моето легло, докато аз работя, а детето е при баба си …. Предател, много е силен като ме няма… Ако не бях разбрала щеше да се срещне, дали с тази или някоя друга... не знам“, коментира разгневената съпруга, която доскоро върло защитаваше детокс начинанията на любимия си фитнес специалист.

Четете още: Джулиана Гани си сложи рога