Мистериозна жена разхожда сина на Джулиана Гани (Снимка)

Хванатият във виртуална изневяра съпруг номер 2 на Джулиана Гани предизвика недоумение сред последователите си със снимка, която той сподели в стори на профила си в Инстаграм.

Новината за фотото идва броени часове след като Гани шокира феновете си с признанието, че двамата с Илиан ще се развеждат и дори посочи причината за твърдото си решение - горещите чатове на фитнес инструктора, които той си е разменял със студентка.

View post on Instagram
 

На публикувания от него фотос се вижда женска ръка, която се грижи за сина му по време на разходка. Докато Джулиана бе във Франция, Илиян заведе сина си на разходка из Пловдив. На кадъра, който е направен именно в града на тепетата, услужлива женска ръка подава на детето пакет с нещо за хапване и си говори с таткото. Коя е дамата, придружаваща Илиян и хлапето обаче, е пълна загадка.

От HotNews.bg припомнят, че детенцето е търсело Моника, докато е било с баща си във фитнеса. Грижовната ръка, която храни малкия Давид, е на млада жена, така че не става дума за бабата, която Гани съобщи, че гледа детето.

Коя е Моника и има ли връзка с чатовете и решението на Гани да сложи край на връзката си с Илиян, остава мистерия.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как Джулиана Гани теши болката от секс чатовете на Илиян (Снимки)