Колко са сладки: Вижте Меган Фокс и любимия ѝ на почивка сега в Гърция

Меган Фокс и рапърът Машин Гън Кели са все така влюбени и истински неразделни. Почти невъзможно е да бъдат забелязани поотделно, а когато са заедно, дори и на най-лъскавото холивудско събитие, те неуморно демонстрират любовта си един към друг.

Двойката за пореден път доказа, че обожава да се отдава на романтични мигове, като през уикенда беше забелязана на почивка в Гърция. Не е тайна, че южната ни съседка е предпочитана дестинация за безброй звезди от Холивуд, а Меган Фокс и половинката ѝ не правят изключение.

Актрисата и рапърът бяха забелязани да се разхождат небрежно по слънчевите улици, а след това са се отдали на целувки и прегръдки в едно от многобройните кафенета. Разбира се, Меган и новата ѝ половинка не успяха да избягат от вниманието на феновете, нито пък от обективите на папараците, но очевидно, когато са заедно - нищо не е по-важно от това да си прекарват приятно и да се любуват един на друг.

Дори и по облеклото им се забелязва, че се чувстват изключително комфортно и всяка суета е загърбена, когато са далеч от шума на Холивуд и просто се наслаждават на времето, прекарано в любов и романтика.

Четете още: Алекс Петканова показва новата си визия в Дубай (снимки)