Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Какво ново на любовния фронт ви очаква през новата седмица, вижте в най-точния седмичен любовен хороскоп за всяка зодия.

Овен

Скъпи Овни, ще почувствате прилив на страст към любимия и желание да излезете от обичайната си рутина. Очаква ви приятна изненада и вълнуващи преживявания с половинката. Чувствата ви се задълбочават.

Телец

Всичко, за което сте мечтали, тази седмица ще се сбъдне. Очакват ви романтични преживявания – колкото горещи, толкова и емоционално удовлетворяващи. Ако има нещо, което ви тревожи в отношенията с партньора ви, сега е моментът да го споделите с него.

Близнаци

Ако сте копнеели за пълноценна връзка както в емоционален, така и в сексуален план, шансът да я откриете през този период е голям. Знаете какво искате и сте готови на най-смелата стъпка, за да го постигнете. Решителни сте и това е разковничето по пътя към голямата любов.

Рак

Възможно е през тази седмица да отворите нова страница в любовния си живот. Независимо дали става дума за настоящия ви партньор, с когото ще преоткриете силата на чувствата си един към друг, или за нова любов. Звездите ви подканват да излизате по-често с приятели, където необвързаните имат голям шанс да срещнат своята половинка.



Лъв

Ако сте обвързани, звездите обещават любовта помежду ви да се засили още повече. Склонни сте да поставите работата на заден план, за да отделите повече време на любовния си живот. Излъчвате особена харизма, с която привличате противоположния пол като магнит.

Дева

Посвещавате твърде голяма част от времето си на работата. Време е да се погрижите за вътрешните си потребности и личния си живот. Венера, ориентирана към отношенията, ще се движи напред във вашия пети дом на романтиката, засилвайки чара ви . Някой ще се влюби във вас.

Везни

Тази седмица сте в любовно настроение. Очаква ви приятна среща с романтичен заряд. Звездите през тези дни ви обещават късмет в любовта. Това е период, в който може да срещнете голямата си любов.

Скорпион

Ако сте необвързани, имате голям шанс да срещнете човек, който да разтупти сърцето ви. Ако не сте щастливи със сегашния си партньор, поговорете си. И не забравяйте, че всеки край е началото на нещо ново и още по-хубаво.

Стрелец

Стрелци, пригответе се за страстна и гореща седмица, изпълнена с вълнуващи и незабравими любовни преживявания. Ако връзката ви е зациклила, експериментриайте в секса. Отдайте се на любовни ласки на някое уединено кътче, където да сте само вие двамата.

Козирог

Романтичните ви отношения с половинката могат да преминат в конфликт, ако сте неотстъпчиви в гледната си точка. Изслушвайте любимия, преди да отсъдите. Необвързаните имат шанс да намерят любовта. Ако това се случи, грабнете я на часа – звездите обещават безоблачно и красиво бъдеще с нов партньор.

Водолей

Изключително хармонична седмица, изпълнена с много любов и чувственост. Има вероятност да навлезете в нова връзка. Очакват ви незабравими мигове с любим човек. Звездите вещаят на самотните ново начало в любовния живот.

Риби

Малки проблеми на любовния фронт могат да разклатят за момент чувството ви за доверие в партньора ви. Ако нещо ви безпокои, поговорете. Самотните трябва да положат повече усилия от своя страна, за да срещнат любовта.

Четете още: Внимавайте! Представителите на тези зодии се интересуват повече от секса, отколкото от любовта