50-годишната Камелия разбуни духовете и отново предизвика въпроси, свързани с евентуално бъдещо майчинство заради позакръгленото си коремче.

На подхвърлянията от страна на последователи, че пандемията не ѝ се е отразила особено добре на фигурата, певицата в типичния ѝ лъчезарен стил, отговори с усмивка. Тя често е споделяла, че дължи перфектната си форма на така наречения „зеленьош“- смути от плодове и зеленчуци, което пиеше докато бе жури в „Гласът на България“.

View post on Instagram
 

Не е тайна също така, че изпълнителката посвещава по един ден от седмицата изцяло на течностите. Знае се още, че практикува йога, както и най-модерната терапия срещу стареене, известна като флотация.

Някои от феновете, без да се замислят много за възрастта на това няма как да се случи не само предвид възпевицата и проблемите ѝ със забременяването, нетактично я попитаха дали пък не чака бебе.

Певицата признава, че е преживяла няколко спонтанни аборта и се е примирила с мисълта, че няма да стане майка. През лятото тя също показа заоблено коремче на видео в Инстаграм, но най-вероятно причината за това не е било бебе. Но... защо пък не... Може и ние да грешим...

View post on Instagram
 

Четете още: Сериозно ли е? БГ звезди заляха мрежата с порно видеа