Сериозно ли е? БГ звезди заляха мрежата с порно видеа

Еротиката продава и това е повече от ясно на всеки, устремил се към световната слава. Затова не са и никак малко звездите в Холивуд, които придобиха известност благодарение на голи фотосесии и горещи видеа, в които участват. Колкото и да не ви се вярва, и сред родните знаменитости можем да открием немалко такива, които могат да се похвалят с домашно порно. Дали в случая обаче става въпрос за лично отмъщение от обиден партньор, дали е майтап или чиста проба пиар за привличане на вниманието, можем само да гадаем.

Галена

View post on Instagram
 


Пионерка в този жанр несъмнено е фолкпевицата Галена. Преди повече от десет години тя изгря благодарение на порното си във ваната, в което доставя орална радост на гаджето си. Някои твърдят, че именно това е изстреляло изпълнителката на върха на славата, макар с ръка на сърце да признаваме, че тя притежава и великолепен глас. Но явно някои звезди предпочитат да заложат на

Яна



Помните Яна – русата танцьорка от дуета на „Господари на ефира“ –(Яна и Жана), на която лепнаха прозвището „порно адреналинката“. Повод за това е порно видеото с нейно участие, което преди десетина години заля интернет пространството. Така Яна стана жертва на гнева на баща на детето ѝ - дизайнера Ивайло, който направи обществено достояние домашно порно, в което главни действащи лица са тя и непознат татуиран младеж. Причината е, че през декември тя осъди бившия си за домашно насилие и властите издадоха ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 100 метра. Българските порно критици пък веднага сравниха Яна с екранния дебют на Парис Хилтън, като отбелязаха обаче, че нашето момиче било по-добро.

Галя Литова

Случаят с порното на топ манекенката Галя Литова така и не се изясни напълно. През 2006 г. изтече клипче в нета с оргия, озвучена на български, където главната участничка подозрително прилича на нея. Заради някои несъответствия на татуировките обаче се появиха слухове, че въпросната мацка била сервитьорка от Стара Загора. Клипът е толкова скандален, че доброто възпитание изисква да не влизаме в детайли. Според някои именно видеото е причина Галя да се обръсне гола глава и да напусна страната, отнасяйки тайната със себе си.

Камелия

View post on Instagram
 

Е, ако има порно видео, за което всички говорят, но малцина са го виждали, то със сигурност става въпрос за мистериозния клип с участието на Камелия. Става въпрос за любителски порно снимки и видео, правени от нейния приятел преди време, за които тя твърдеше, че нямала никаква представа как са били разпространени в из интернет пространството. Според някои те били пуснати нарочно от двамата като един вид рекламен трик за привличане на вниманието и вдигане на рейтинга.

Криско

View post on Instagram
 

Нашумелият днес изпълнител стана актуален преди 10 години именно след като в интернет изтекоха еротични и порно кадри с негово участие. Певецът дори бе обвинен в целенасочена пиар акция, за да стане известен.На видеото се вижда как неизвестно момиче му доставя френски ласки. Изпълнителят обвини свой приятел, който по думите му го е бил пуснал на майтап. През 20217 г. се появи още едно клипче, което бе преписано отново на певеца от Габрово. Той отрече да е главен герой, но съмненията останаха.

Тото

View post on Instagram
 

Видео с мъжкото достойнство на рапъра Йонислав Йотов - Тото също заля интернет преди известно време. Тото веднага реагира и категорично заяви, че клипът е атака срещу него, която със сигурност идва от жена.

Четете още: Светлана Гущерова подкара луксозен майбах за половин милион лева