Автор
Весела Георгиева

Джулиана Гани се бори за сина си - спира с интервютата, наела е трима адвокати!

Джулиана Гани е наела трима адвокати, които ще защитават интересите ѝ по време на развода с бившия ѝ партньор Илиян Найденов. Това съобщава самата тя пред в. „Телеграф“.

Гани иска да спечели делото за попечителство. „Към момента аз съм в Пловдив, Давид – в Монтана“, уточни носителката на еротичния приз „Мис Силикон“, която не е виждала сина си след като разбра, че половинката ѝ ѝ е изневерявал.

В Монтана малкият Давид е при баща си, където Гани категорично отказва да отиде, пише "Монитор".

View post on Instagram
 

Всичко започна след като Джулката сподели в социалните мрежи шокиращи чатове, от които става ясно, че Найденов кани други жени в семейното им гнездо, докато тя работи зад граница.

View post on Instagram
 

Основната борба ще е за детето. Гани няколко пъти заяви, че ще направи каквото е необходимо, за да отгледа и възпита сина си. Заради внесените документи за развод и предстоящите дебати, Гани няма да дава интервюта за определен период от време, за да не пречи на съдебния процес. Известно е, че в момента грижи за звездния наследник полага неговата баба – майката на Илиян.

Освен за детето, бившите възлюбени ще воюват и за жилището, в което живеят. По-рано Джулиана сподели, че ще настоява той да се изнесе, за да има къде да живеят тя и Давид. Двамата имат и закупен апартамент на зелено, който все още не е готов. Съдбата му обаче остава неясна.