Автор
Woman.bg

В духа на Свети Валентин: Зодиите, които искат да сложат халка на всяка цена

Свети Валентин наближава и неминуемо правим равносметка на любовния си живот. Някои прекарват часове в измисляне на най-романтичната изненада за партньора си, докато други, които все още не са открили половинката си, се замислят какъв човек биха искали да имат до себе си. Особено около празника на влюбените. И в този дух решихме днес да ви споделим кои са зодиите, които копнеят за сериозно обвързване и страстни привърженици на брака. Дори и в тези смутни и несигурни времена. Те просто са създадени за семеен живот. Кои са и защо им е толкова важно да имат брачна халка пръста, разказваме в този материал.

Рак

Романтичната и чувствителна представителка на зодия Рак има нужда от човек до себе си, за да се чувства пълноценна. Тя не може да живее сама, важно е за нея да се усеща в безопасност. Дамите, родени под този знак, не са влюбени в приключенията, както например Близнаците, които пък са от онези зодии, които бягат от брака като дявол от тамян. Същевременно жените от тази зодия не се задоволяват с какъвто и да било партньор, те се стремят към най-доброто. Когато го намерят, обикновено е за цял живот. Денят на сватбата за една жена Рак е много важен и специален, защото тя сбъдва най-голямата си мечта. В семейния живот жената Рак е грижовна, подкрепяща и отзивчива.

Телец

Телците обичат да си поставят цели и да ги преследват. Оказва се, че за дамите от тази зодия бракът е основна цел. Обикновено жените, както и мъжете от същия зодиакален знак, гледат на живота си през призмата на брака – преди и след сватбата. Организираните представители на тази зодия искат да се омъжат, за да имат човек до себе си, с когото да планират бъдещето и да се посъветват в трудни мигове. В семейните отношения жената Телец е уравновесена, чувствена и вярна.

Скорпион

Скорпионът, също е от знаците, които уважават брачната институция. От ранна възраст представителите на тази зодия мечтаят да срещнат своя сродна душа. Когато това се случи, те нямат търпение да чуят камбанния звън. Това е така, защото Скорпионите приемат отговорностите си по принцип сериозно, и особено тези, свързани със семейството. Жените от тази зодия са ревниви, не са верни и изпадат в ярост, ако нещата не се случват според плана им.

Везни

За Везните любовта е на първо място. Те с нетърпение чакат да срещнат човека, с когото да извървят житейския си път. За разлика от Скорпиона, те са верни на своите половинки. Сериозни и стабилни, Везните не допускат бракът им да бъде разрушен. Представителките на тази зодия предпочитат еднообразната рутина пред силните емоции и се държат настрана от приключения. Те обичат да полагат грижи за своите партньори и се стремят да устроят живота си удобно.