Знойната съпруга на Петко Димитров отново разгорещи страстите в мрежата.

Шампионката по латино танци, която грабна сърцето на известния бизнесмен по време третия сезон на музикалното шоу "Дансинг старс", сподели спциален фотос в Инстаграм профила си, на който гордо позира до новата си суперпридобивка.

View post on Instagram
 

Както сами може да се убедите от кадъра, макар и по плюшен анцуг, Яна е също толкова секси и гореща, колкото и по бански. Дори в случаите, когато не демонстрира прелестите си, тя привлича вниманието към себе си с неотразимия си чар и сексапил.

За последно тази година видяхме красавицата по бански през септември, когато тя и любимите ѝ мъже си подариха още една морска ваканция. Тогава тя сподели снимка, показваща как семейството се наслаждава на тюркоазените води на естествен басейн, а също и колко много са пораснали наследниците на двойката - Ян и Доминик - единият на 7-годишна възраст, а другият на 5.

View post on Instagram
 


Не е тайна, че Яна и бившият на Мария Игнатова обичат да отскачат до екзотични кътчета извън страната, за да избягат от студеното време и да се насладят максимално на топлите слънчеви лъчи.

View post on Instagram
 

Четете още: Линейка отведе Жени Калканджиева с превързана глава! Какво се случва с хубавицата?