Плеймейтка призна, че се бори с тежки пристъпи на паникатаки

Плеймейтка призна, че се е борела с тежки пристъпи на паникатаки и че дори стигнала до хапчета и лежала в легло. Става дума за знойната Анджелина Атанасова, която преди няколко години взриви мрежата с порноклипче с бившето си гадже Йордан Йорданов, който е ексфутболист и носител на титлата "Мистър България".

"Имала съм огромна тревожност. Била съм дори на легло и на антидепресанти от тежки паникатаки", сподели тя в разговор с фенове в Инстаграм. Към момента красавицата се радва на 162 хиляди последователи в социалната мрежа.

View post on Instagram
 


Много е тежко, но аз се справих с тях. Първата ми крачка беше да изхвърля всички хапчета. Към днешна дата също имам тревожност и това е нормално, когато градиш собствен бизнес. Няма нищо лесно“, споделя сексбомбата.

Тя също така разказа и за живота от детството си. "От много малка живея и се справям сама, още от 17-годищна". На въпрос на феновете защо не показва семейството си и дали изобщо поддържа отношения с близките си, тя отговори така: "Говоря си със семейството ми, но нямам време постоянно да съм до тях. Част от тях не са в България и когато мога, им ходя на гости", обяснява плеймейтката.

От "България днес" пък припомнят за нейно розово клипче, което запали нетът преди 3 години. На него Анджелина пъшка под ласките на бившия си, който прилежно документира близо цяла минута нецензурираните страсти от близък план. Пред медията Атанасова откровено сподели, че не се срамува от клипчето.

"Дали се срамувам от порноклипчето с Йордан? Твърдо не! Аз заставам зад себе си независимо от моите действия и постъпки. Станалото си остава там, в миналото", коментира тя. Скандалната плеймейтка нерядко е споделяла, че в телефона ѝ има доста подобни клипчета, които засега обаче успява да запази далеч от любопитните погледи.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Игнатова подлуди мъжете с този секси клип