Дъщерята на Джоли и Пит, която доскоро се мислеше за момче, ще става модел

Една от дъщерите на Анджелина Джоли е на път да последва стъпките на майка си и баща си и да влезе в света на шоубизнеса. Става дума за 15-годишната Шайло Джоли-Пит, която напоследък все по-често придружава звездната си майка на червения килим.

View post on Instagram
 

Тийнейджърката, която доскоро се възприемаше като момче, явно е преоткрила женското в себе си и изглежда ослепително до Анджелина Джоли. От известно време тя блести в красиви и женствени рокли, всеки път когато се появи на червения килим.

Оказва се, че красотата и финесът на Шайло вече са забелязани и тя е получила няколко предложения да работи като модел, които в момента сериозно обсъждат с майка й.

Анджелина, чиято кариера започва, когато е на 16, много добре знае какво ти дава и какво ти отнема това. Джоли обаче иска Шайло сама да вземе решението, тя просто ще я напътства.

Що се отнася до баща й Брад Пит, то той има някои опасения за бъдеща кариера на дъщеря му като модел, тъй като просто не му се иска да пораства толкова бързо. Все пак актьорът се доверява на инстинктите на Анджелина в това отношение и вярва, че двете ще вземат правилното решение.

Ако Шайло реши да влезе в модната история, тя ще е поредното дете от звездно семейство поело по този път, след Кая Гербер, Лени Клум и Лили Роуз-Деп.