Джулия Робъртс не е от звездите, които обичат често да показват снимки на децата си в социалните мрежи. Обикновено там актрисата споделя публикации, свързани с нейни предстоящи проекти, филми или каузи, които подкрепя.

Съвсем наскоро обаче тя изненада почитателите си с публикацията на умилителна снимка на своите близнаци като... бебета. Фотосът веднага предизвика мили реакции и разнежи до небесата последователите ѝ.

View post on Instagram
 


С кадъра звездата отбеляза, че Хейзъл и Финиъс вече не са малките пеленачета, които тя държи на ръцете си.

"17 от най-сладките години от живота", гласи постът на Робъртс, последван от 17 на брой емоджита с торта.

View post on Instagram
 

Само няколко часа снимката, след като актрисата сподели снимката, която е първа на близнаците, споделена от Джулия в Инстагрм за толкова години, събра над 460 хиляди харесвания, а към момента лайковете са надхвърлили бройката от 650 хил.

Освен близнаците - момче и момиче, които навършват 17, звездата има и още едно дете – 14-годишният Хенри. Той също е от съпруга ѝ Дани Модър, за когото е омъжена от 2002 г. За разлика от звездната си жена той показва по-често децата в социалните мрежи и там може да видим, че децата са взели черти и от двамата си родители.

View post on Instagram
 

Междувременно операторът също отбеляза рождения ден, като публикува снимка на русокосата Хейзъл, като благодари на нея и брат ѝ, че му помогнали да стане добър баща.

View post on Instagram
 

Именно с нея той се появи на червения килим – на филмовия фестивал в Кан, Франция. Тогава момичето се усмихваше пред камерите с жълта рокля тип риза с дантела.

Въпреки мнвогобройните спекулации в медиите, че Джулия Робъртс и Дани Модър са пред развод, към ден днешен двамата все още са заедно, отдадени на грижите за децата си.

View post on Instagram
 

Четете още: Катрин Хейгъл просълзи феновете с трогателна изповед към осиновената си дъщеря