Сандра Бълок разказа за травмата, с която осиновената ѝ дъщеря се е борела с години вследствие на приемното родителство

В ексклузивен клип от епизода на Red Table Talk Сандра Бълок говори откровено с Уилоу Смит и Джейда Пинкет Смит за майчинството и трудните моменти, с които се е сблъсквала, докато е отглеждала децата си. Едно от тях е цветът на кожата им, който не съвпада с нейния. Мъниците са чернокожи, а самата Сандра открито признава, че понякога си е мечтала да има същата кожа като тази на децата ѝ.

„По-лесно би било така. Хората по-лесно биха ни възприемали и ще се отнасят по-добре към нас. Те са по-склонни да приемат бяла жени с бели бебета или тъмнокожа с тъмнокожи деца. А всъщност това няма никакво значение, когато си майка. Важното е отношенията майка-дете. Може би един ден тези предразсъдъци ще изчезнат и ще виждаме света с други очи“, споделя звездната осиновителка.

View post on Instagram
 

57-годишната актриса има две осиновени деца – 11-годишен син Луис и 8-годишна дъщеря Лайла. Бълок осиновява Луис през 2010 г., когато той е на 3 месеца. През 2015 г. осиновява и Лайла, когато момиченцето е само на две години и половина и вече е преминало през три семейства по системата на приемното родителство.

В интервюто Бълок споделя и за трудностите, през които тя и Лайла са преминали, след осиновяването. Звездата разказва за шокиращи за нея моменти, случили се малко след осиновяването на Лайла. От страх да не остане гладна, момиченцето криело храната си. Куфарът с дрешките ѝ също редовно бил приготвян от нея самата, очаквайки, че и този път ще се раздели с родителите, при които е настанена.

View post on Instagram
 


Бълок признава, че е ходела на уроци по родителство, за да помогне на Лайла да превъзмогне травмата от приемното родителство. Детето непрекъснато се плашело дали и Сандра няма да я изостави в ръцете на други хора, както правели предишните семейства. На актрисата ѝ отнело няколко години, за да увери осиновената си дъщеря, че тя никога няма да си тръгне от този дом.

По-рано този месец актрисата отново говори за майчинството, но като гост в телевизионно шоу. „Аз съм просто майка. Когато ме няма, те ми липсват. Когато съм с тях, се случва да ми досаждат. Но така и трябва да бъде“, смята Бълок. А на въпроса дали децата ѝ смятат, че е готина, тя със смях призна: „Не, изобщо!“, След което по-сериозно добави: „Аз съм щастлив родител, тъй като имам възможност да бъда около децата ми през цялото време и да виждам как те растат и стават личности. Това ме кара да се гордея с тях“.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулия Робъртс показа бебетата си близнаци (Снимки)