Автор
Весела Георгиева

Милица Гладнишка със смразяващ коментар по адрес на Мария Илиева

Актрисата рядко си позволява негативни коментари и винаги е позитивно настроена. Този път обаче не се сдържа. Думите ѝ са насочени към певицата Мария Илиева.

View post on Instagram
 

"Вчера Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк", написа Милица на стената си във фейсбук.

Повод за думите на Милица е изпълнението на Мария Илиева и Борис в предаването "Гласът на България".

След този коментар на стената на Гладнишка се разрази истинска буря от коментари. А една от последователките на актрисата дори си позволи да ѝ направи забележка за правописа.

Повечето обаче бяха на мнението, че Мария Илиева е направила мечешка услуга на Борис като не го e остави.d да изпълни песента по свой си начин, надделявайки над него.

View post on Instagram
 

"Не беше дует, а дуел", написа един от гледалите шоуто.

А Наталия Василева отива още по-далеч, коментирайки за Мария Илиева: "Съгласна съм с вас. Освен пиар, Мария Илиева няма нито един хит за толкова години."

View post on Instagram
 

Татяна Петкова пък написа: "Мария Илиева е прекрасна певица, с уникални гласови данни! В случая не трябваше да показва собствения си талант, защото той е безспорен, а да отстъпи крачка назад и да даде възможност на Борис да изпъкне. Тя беше там затова - да подкрепи финалиста Борис! Жалко, че тя единствена от всички "гост звезди" не го направи. Успех на Борис и на всички финалисти в "Гласът на България"! Всички бяха прекрасни и всички бяха достойни за първото място."

Един от последователите пък се опита да потуши огъня, насочвайки вниманието към изпълнението на Миро: "На мен пък Миро ми направи впечатление,че викаше много .Сигурно, защото за мен Мария Илиева е номер едно, както и Милица Гладнишка.", написа Matvey Vasilev.