Автор
Ева Григорова

Какво се случва с Андреа? Феновете ѝ са притеснени за психическото ѝ състояние!

Със свое участие на живо в Студентски град Андреа предизвика десетки коментари, а голям процент от нейните фенове са искрено притеснени за нея.

„Какво се случва с тази жена, мамка му? Чак ми е жал ? Мисля, че психически не е окей и ѝ трябва лекар…“ - сподели един от почитателите на поп-фолк фурията.

Причината за притеснението на феновете е визията и поведението на Андреа. Голяма част от тях споделиха, че на живо тя няма нищо общо с външния вид, който демонстрира в социалните мрежи, а освен това се държала "неадекватно" на сцената.

Почитателите на изпълнителката побързаха дори да ѝ поставят диагноза, като според тях тя има проблем с приемането на себе си и не се чувства добре в собственото си тяло. Това била и причината да прекалява с обработването на фотосите, които качва.

Феновете на блондинката допълниха още, че всичко това е свързано и с "натиска върху звездите", за който се заговори след смъртта на Денис Теофиков. Последователите ѝ дори направиха препратка със случилото се с младия поп-фолк изпълнител, който преди по-малко от два месеца отне живота си.


„До онзи ден говорихме за натиска над изпълнителите покрай смъртта на Денис Теофиков, а сега правим същото с Андреа. Тя не е сляпа, но все пак е намерила сили да се върне отново на сцената и едва ли се чувства добре от целия хейт, който се излива. Утре ако се случи нещо с нея как бихте се чувствали? Ако сте на нейно място какво ще направите, ще стоите вкъщи на тъмно ли?“, пита един от загрижените ѝ почитатели.

„Милата Андреа, пожелавам й през каквото и да минава да се оправи по-скоро и да се превърне отново в себе си, в онази сексапилна и уверена жена!“, изрази подкрепата си към Андреа друга фенка.

View post on Instagram
 


Разбира се имаше и откровено негативни коментари, които разкритикуваха Андреа, за това че създава нереалистични очаквания у младите момичета. „По-добре спри с фотошопа че на живо не мязаш на човек“, гласеше един от тях, а друг беше реплика на мнението за натиска върху звездите: „Натиска върху звездите? Ами натиска върху злоупотребата ѝ с фотошоп? Ами примера който дава на момичетата – бъдете попови прасета в реалния живот, ама в Инстаграм бъдете перфектни… Ай сектир, да отива на борбите, да взима златото и да се приключва“.