Известната с палавото си минало Светлана Гущерова днес живее живот като за пример. Дори роднините и най-близките ѝ приятели не могат да повярват колко много се е кротнала днес 33-годишната носителка на титлата "Мис Плеймейт".

Откакто се задоми и стана майка, тунингованата блондинка любезно, но категорично отклонява поканите на приятели за кафе. От лековата жена половинката на бизнесмена Християн Гущеров се е превърнала в благоверна и всеотдайна съпруга и майка, затворена в златна клетка в баровския дом, който дели с богатия си съпруг и

Силиконовата мадама, която неведнъж е споделяла пред медиите, че е готова и за трето дете, почти не излиза, а когато го прави, е за да отиде на фризьор, козметик или за някаква друга разкрасителна процедура, пише "Уикенд".

View post on Instagram
 


И не само че не се срещала с приятелки, но и вече не стъпвала в никакви заведения. Хората, с които Светлана общувала най-много според изданието, са кумата ѝ Милена, Азис и майка ѝ Кунка. С което тотално била загърбила пикантното си минало.

Преди да свие семейно гнездо с Християн, силиконовата сексбомба бе известна с прозвището Гонзовица, защото беше официална любовница на футболиста Георги Иванов-Гонзо и любимка на редица български ритнитопковци, припомнят от медията.

Тя често получавала неприлични предложения, но унизителното било обаче, че за една нощ в нейната компания повелителите на топката ѝ предлагали по 1000 лева в брой, отбелязват още от вестника.

View post on Instagram
 

Според слуховете бившата участничка от „ВИП Брадър” не се обиждала от тарифата, на която оценяват възможностите ѝ, а се притеснявала защото ѝ предлагат директно пари, а не я ухажват с лъскави подаръци, почивки, бонбони, мечета и цветя.

„Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха”, признава преди десетина години настоящата г-жа Гущерова.

Сред мъжете, за които мълвата разнася, че изкусителката от Търговище е деляла едно легло, е и митичния митничар Иво Тихия. Тя обаче отрича да е имала нещо общо с Любо Ганев и Красьо Черния, както упорито се твърди.

View post on Instagram
 


„Най-много харесвам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават само за секс, нищо, че са ми слабост. Сериозна връзка с футболист не бих имала в никакъв случай.

Преди харесвах и Дарко Тасевски, но след като го опознах, не мога да кажа същото. Всички вече знаят, че съм спала с него, за никого не е тайна, но не го харесвам като човек", споделя Светлана през 2010 г. в скандално интервю пред Мария Календерска (днес официална половинка на евродепутата Николай Бареков).

Блондинката признава, че е имала интимни взаимоотношения и с Благой Георгиев и Валери Божинов, както и с Киро Скалата, но отрича за сериозна връзка с тях. Подчертава, че именно Киро е бил първият човек, който ѝ е дал кураж да се снима чисто гола.

От изданието припомнят още, че „Мис Плеймейт 2009” е била сгодена цели 3 пъти. През 2016-а Василева отново се похвали с годеж, но година по-късно призна, че до сватба не се е стигнало, тъй като спонтанен аборт е довел до раздялата с тогавашния ѝ годеник.

Третият ѝ годеж е с голямата ѝ любов Гущеров, както твърди за него. Според близки до Гущерова свекърът ѝ никак не одобрявал избора на сина си. Той общувал твърде лаконично с нея и избягвал контактите с нея.

View post on Instagram
 

Четете още: Какво се случва с Андреа? Феновете ѝ са притеснени за психическото ѝ състояние!