Опра Уинфри получи капки за интимната хигиена като подарък за Коледа (Снимки и Видео)

Опра Уинфри е обсебена от предколедно настроение. В серия от три видеа най-обичаната тв водеща в САЩ показа на почитателите си какви подаръци е получила от свои приятели по повод наближаващите коледни празници.

„Седмица ни делят от Коледа и подаръците идват! Благодаря на моите приятели @stellamccartney, @sarablakely и @discovery за @spanx, закуски и @drbarbarasturm V-spritz”, пише Уинфри.



А подаръците, с които известната телевизионна звезда се похвали, определено си заслужават вниманието, особено някои от тях. Като се започне от луксозните продукти на д-р Барбара Щърм, премине се през любимата закуска на Опра и се стигне до комплект секси бельо, на такива дарове като тези, може само да се завиди. Но нека да видим какво толкова специално има в някои от тези армагани, на които Опра толкова много се зарадва:

В първото видео Опра ентусиазирано говори за това как обожава продуктите на д-р Барбара Щърм, като споделя, че е време да разшири колекцията си от нейни продукти със специалните капки, предназначени за интимното женско здраве - Dr. Barbara Sturm V Drops (Вагинални капки на д-р Барбара Щърм).

View post on Instagram
 

От самата Уинфри научаваме още, че въпросните капки, които са на стойност 100 долара, помагат за хидратирането и поддържането на доброто здравословно състояние на половия орган на жената благодарение на съставки като млечна киселина, екстракт от бодлива круша и растителен екстракт от гурмар.

Сред останалите подаръци, на които Уинфри отделя не по-малко внимание, са кашмирено одеяло на Ралф Лорен на стойност 595 долара, елегантен широк панталон на марката SPANX AirLuxe за 118 долара и любимите на водещата бонбони Milk Dud.

Четете още: Джей Ло се гордее с изказването на Бен Афлек за предишния му брак