Колко са сладки! Марая Кери показа младото си гадже (Снимка)

Марая Кери сияе от щастие и изглежда сякаш по-влюбена от всякога. Певицата сподели в профила си в Инстаграм очарователна сладка снимка, на която е заедно с 14 години по-младото от нея гадже Брайън Танака.

От кадъра се разбира, че двамата заминават с частен самолет на своята ежегодна ваканция за коледните празници.

View post on Instagram
 


Кери, която е емблема на коледния сезон благодарение на неостаряващата песен All I Want For Christmas Is You и дългогодишната ѝ любов Брайън са се отправили на зимна почивка в любимия курорт на звездата – Аспен, Колорадо.

52-годишната изпълнителка и 38-годишният хореограф са заедно от 2016 г., а това е една от рядко споделяните от тях снимки заедно. От пет години обаче двойката е все така влюбена и неразделна.



През 2020 г. Танака заяви, че отношенията му с певицата са „най-великото нещо в живота му“.

Компания в пътешествието на Марая и Брайън за Аспен правят и 11-годишните близнаци на певицата от брака ѝ с комика Ник Канън – Марокан и Монро. Наскоро Марая сподели пред списание US Weekly, че е имала изключително натоварен работен график през годината, но за сметка на това пък ще има възможността през наближаващите празници да се посвети изцяло на семейството си.

Неведнъж певицата е отбелязвала, че Коледа е много специален празник за нея и че тя прави всичко възможно тези няколко дни да са изключително запомнящи се за нейните деца, тъй като на нея самата това ѝ е липсвало като дете. „Имам нужда децата ми да знаят, че Коледа е голяма работа, но че не всеки има възможност да я празнува подобаващо. Аз също не съм израснала с подаръци. Случвало ми се е да получа увит в хартия портокал. Затова някак обичам да правя празниците на децата страхотни... Харесвам коледната сутрин, когато те разопаковат подаръците си. Много е забавно. Наистина няма подобно усещане.“

Припомняме, че и тази година поп дивата изненада феновете си, като им подари нова коледна песен - Fall in Love at Christmas.



Четете още: Дъщерята на Бони с ново гадже! Вижте го тук!