Джулиана Гани е заформила нова секс авантюра, и то не с кого и да е, а с популярен български актьор, научихме от HotNews. Плеймейтката, която е в процес на развод, вече е намерила утеха от скандалите с фитнес инструктора Илиян Найденов в обятията на друг мъж.

И не, не става дума за Станислав Яневски, с когото я обвърза неотдавна бившият ѝ любим, а за един от младите секссимволи на родното кино - Иво Аръков. Припомняме, че същият е известен с любовните авантюри, които въртеше с Мария Илиева и Мика Стоичкова.

View post on Instagram
 

На няколко пъти Гани била забелязвана пред кооперацията на актьора в района на столичен мол, намиращ се близо до италиански ресторант. Като потвърждение на отношенията им е и фактът, че неотдавна двамата са пътували по едно и също време до Лондон, уточняват още от сайта.

Въпреки че за това пътуване Джулиана не е споменавала нито дума в социалните мрежи, до Острова палавата блондинка била отскочила именно заради Аръков. Тъй като актьорът все още имал връзка с пловдивчанка, той и плейбойката не са разгласили публично отношенията си, допълват още от изданието.

Според слуховете любовните искри между Джулиана и Иво се възпламенили по време на участието на Гани в предаването "Мармалад" по бТВ, където Аръков е водещ заедно с Радост Драганова.

View post on Instagram
 


Четете още: Фолкпевицата Теодора показа тузарския си дом в САЩ (Снимки и Видео)