Автор
Ева Григорова

8 признака, че вие сте по-секси, отколкото си мислите

Ниската самооценка и безспирните съмнения относно външния вид често ни карат да виждаме недостатъците си много повече в сравнение с хубавите си страни. Не така обаче ни виждат околните. Ето 8 признака, че вие сте по-съблазнителна, отколкото си мислите.

1.Като влезете в помещение с непознати, всички се обръщат след вас

Много малко жени могат да се похвалят с такова нещо. Ако хората се обръщат след вас или задържат погледа си върху вас, то това значи, че вие притежавате обаятелност, която не остава незабелязана от околните. Просто бъдете себе си.

2.Подражават ви

Много е възможно ваши колеги и приятели да са се опитвали да копират вашия стил, маникюр или просто отделна дреха. Може и да са поискали контакта на вашата фризьорка или пък да си попитали какъв крем ползвате. Ако това ви се е случвало, то това значи, че начина, по който изглеждате се харесва на другите дотолкова, че те искат да изглеждат като вас. Какво по-голямо признание за вашата привлекателност.

3.Когато вие критикувате собствената си външност, другите не ви разбират

Не харесвате носа си или къдравата си коса. Постоянно се жалвате в присъствието на свои приятелки, но те сякаш не ви разбират? Вашите недостатъци вероятно са само във вашата глава, така че не се безпокойте и забравете за тях.

4.След първа среща отново ви търсят

Това е един от най-големите страхове на всички жени – „Ще ми се обади ли след снощи?“ Бъдете сигурна, че ако той отново ви потърси, значи определено ви намира за привлекателна. Така, че ако се обади, не се съмнявайте, че той вече си пада по вас.

5.Завиждат ви

Разбира се, че завистта е лошо чувство, но тя може да бъде отличителен маркер за това, че вие сте харесвана от мъжете. Никой не завижда на жени, които не притежават привлекателност или чар. Ако усетите завист у приятелка или позната, бъдете сигурна, че вие сте по-секси, отколкото предполагате.

6. Общувате с противоположния пол повече от останалите жени

Тук не става въпрос просто за това, че не оставате сама, а винаги сте във връзка. Ако се радвате на мъжко внимание и поддържате отношения, макар и не интимни, с мъже, повече от заобикалящите ви жени, то това несъмнено значи, че вие сте привлекателна за представителите на силния пол.

7.Правят ви комплименти

Ако получавате комплименти както от приятелки, така и от странични хора, не се съмнявайте в себе си – вие притежавате обаяние и чар.

8.Вие самата се харесвате

Най-важното е вие да се харесвате. Ако вие се харесвате, това е изписано на лицето ви и имате самочувствие. Това ще видят и околните у вас.