Дни, след като излезе новината, че певицата Сантра е бременна, тя пусна нов видеоклип. От кадрите се вижда, че тя крие бременното си коремче, за разлика от Мария Илиева и Поли Генова, които нетърпеливо показваха, че очакват бебе.

38-годишната Сантра, за която се говори, че е забременяла от бивш любим на Ася Капчикова, обаче не прибързва да съобщи новината и дори дълго време запазваше мълчание и не беше активна в социалните мрежи. Още в началото на юни тя загатна за щастливата вест, като написа, че скоро ще има нов музикален проект, но преди това ще си даде почивка.

View post on Instagram
 

Във видеоклипа си Сантра е облечена в палто, което закрива коремчето ѝ и което е комбинирала с елегантен червен сутиен. Не пропуска обаче да покаже изваяните си крака, от което си личи, че не е натрупала повече килограми, откакто е бременна. Освен това, в клипа певицата е абсолютно статична, седнала в изискан, кожен фотьойл, вероятно за да не се издаде, че чака бебе.

View post on Instagram
 

Новото парче носи попфолк името "Чае Шукарие", като на моменти се усещат и характерните за този стил ритми. Но все пак - Сантра остава вярна на попмузиката и не може да бъде приобщена към чалгата, дори и с последната си песен.

Вдъхновението за нея идва от желанието на певицата да се обърне към всички жени, които не вярват достатъчно в себе си и в естествената си красота. Ето какво сподели още Сантра за парчето:

"Иска ми се жените в България да имат повече самочувствие и да виждам по-малко момичета, които се обезличават в името на някаква моментна мода. А колкото до стила на музиката - решихме да направим проект, който да съчетава в себе си балканските ритми и R&B стила, около който съм се въртяла винаги, за да пресъздадем една интересна комбинация, която нямам търпение да чуете”.

Четете още: Скандалната приятелка на Кейт Мидълтън: Моят секс клуб е все по-търсен, жените искат тройки