Автор
Ева Григорова

Скандалната приятелка на Кейт Мидълтън: Моят секс клуб е все по-търсен, жените искат тройки

Ема Сейл е собственик на частния секс клуб Killing Kittens, който организира партита, на които членовете са поканени “да си поиграят”.

Кое е най-любопитното за Ема? Тя е щастливо омъжена майка на три деца и една от най-старите приятелки на херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън. Двете се познават още от училище и са завършили Downe House.

Ема основава своята секс империя през 2005 г. и споделя, че по време на пандемията нейните услуги са станали още по-търсени. Само за последната година и половина тя е получила запитвания за членство от над 40,000 жени.

Тя забелязва, че напоследък все повече хора експериментират в секса, като партньорите в една двойка си разменят половинките или пък опитват секс приключения с представители на същия пол.


“Получаваме все повече запитвания за тройки” - споделя Сейл, която е в бизнеса повече от 15 години.

Тя допълва, че ако преди години е било шокиращо да кажеш, че си бисексуален, в момента това е доста скучновато.



Партитата на Killing Kittens се провеждат на различни места в Лондон и в разнообразни локации по света и се пазят в тайна от широката общественост. В уречения ден на партито членовете на клуба се появяват с маски на лицата и се наслаждават на шампанско, преди страстите да се разгорещят.