Автор
Ева Григорова

Социалните мрежи - пълно табу за дъщерите на Никол Кидман

Дъщерите на Никол Кидман вече са сравнително големи, но все още не могат да се радват, на нещо, което за връстниците им е нормална част от ежедневието. 53-годишната актриса е наложила на децата си - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт, пълна забрана за използване на социалните мрежи. С това табу загрижената майка иска да предпази момичетата си, които настоятелно я молят всеки ден да получат така бленувания достъп до виртуалния свят.

View post on Instagram
 

„Не съм много запозната с технологиите. Много ми е трудно да следя всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна дъщеря е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо влечение към него. Но няма да оставя децата си да седят в Instagram. Искам да спася моите момичета от неприятни коментари и да запазя самочувствието им. Мисля, че много родители биха се съгласили с мен“, казва Кидман.

View post on Instagram
 

Майката иска да научи децата си да се възприемат адекватно, нещо, на което мрежите влияят негативно. Тя споделя още, че се стреми да не бди като орлица над момичетата, за да ги научи да бъдат самостоятелни.
Самата Никол Кидман също се опитва максимално да се абстрахира от вредното влияние на мрежите и медиите. Тя не чете лошите коментари за себе си и избягва пресата.