54-годишната Никол Кидман показа фантастична фигура и стоманен корем в смела рокля

Никол Кидман е олицетворение на холивудския шик в най-висшата му форма. И на 54 години актрисата продължава да приковава погледите към себе си като същинска богиня. Всяка нейна поява, било то на червения килим, или извън него, предизвиква възторжени коментари и въздишки.



Този път обаче неувяхващата австралийка предизвика небивал възторг сред наблюдателите и модните корифеи, появявайки се с далеч по-разкрепостена и провокативна визия от обикновено по-консервативната, с която сме свикнали да я виждаме.

Холивудската звезда придружи съпруга си – Кийт Ърбан, на наградите на Асоциацията на кънтри музиката. За церемонията тя се бе отклонила малко от правилата си, залагайки на една от най-смелите рокли в цялата си кариера.

Черният тоалет на Saint Laurent с асиметричен дизайн разкриваше голото ѝ рамо, тънката талия и стоманената преса на актрисата, а високата кройка позволяваше да се любуваме на уникаллните ѝ стройните крака.

Ето защо няма нищо чудно в това, че още с появата си на червения килим тя се превърна в звездата на вечерта. А резултатът е очевиден: Далеч по-млади звезди трудно биха се похвалили с подобен фантастичен силует като този на неотразимата Никол Кидман!

Четете още: Искате да имате дупе като на Джей Ло? Ето тайните упражнения, с които вае секси тяло