Автор
Весела Георгиева

Ето ги вълшебните думички, с които 2022-ра ще ви донесе много късмет и любов!

Житейското верую е много важно. А, според астролозите, всяка зодия си има вълшебни думички, които ще помогнат да се радва на късмет, щастие и любов.

Вижте кои са думите, които ще ви помогнат през новата година по-лесно да спечелите вниманието на Водния Тигър и да привлечете положителни промени, заобикаляйки проблемите и неприятностите.

Овен: „Добрата работа заслужава добра почивка“
Овни, оставете активната работа, която отнема време и енергия. През 2022 г. енергията ще вие доста нужна, така че първо си починете с любимите си занимания и като общувате с приятели. Активните Овни не трябва да седят на едно място, защото в движение получават заряд от жизненост.


Телец: „Любовта няма възраст“
Очакват ви добри вести в личния си живот, а астролозите препоръчват на всички без изключение да се наслаждават на романтиката. Самотните сърца не трябва да прекарват цялото си време вкъщи или на работа, за да не пропуснат съдбовна среща.

Близнаци: „Рискът е благородно дело, но често не е печеливш“
През новата 2022 година Близнаците трябва да бъдат внимателни и да не бързат да вземат решения. Подобна тактика ще ви помогне да се спасите от фатални грешки както в работата, така и в личния ви живот. Четете внимателно и търсете проверените факти, не вярвайте на слухове.


Рак: „Щастието съществува – просто трябва да вярваш в него“
През 2022 г. Раците ще имат трудната задача да преборят своите съмнения и страхове. Астролозите препоръчват да оставите зад гърба си преживяванията и съмненията, които пречат на привличането на положителна промяна. Раците ще могат да постигнат нови успехи, ако бъдат последователни и се научат да се учат от ситуациите, които възникват.

Лъв: „Щастливият живот е поредица от промени“

Новата година ще бъде чудесно време да разгърнете потенциала си и да намерите своето място под слънцето. Управлението на Тигъра ще ви вдъхне увереност в собствените способности. Прекъсвайки токсичните връзки навреме ще получите предимство пред конкурентите и ще можете да стартирате нов, по-щастлив живот.

Дева: „Няма граници за съвършенството“
Постоянството, способността да се забелязват детайли, желанието за разнообразяване ще отворят нови врати и ще разширят хоризонтите им. Девите ги очаква вълнуваща година, пълна с нови възможности, които не бива да се пропускат. Девата ще има много победи и за да не пропусне шансовете, дадени от съдбата, е важно да слуша интуицията си и да разпознава знаците на Вселената.


Везни: „Късметът идва за тези, които работят върху себе си“
Именно това мото ще помогне на Везните да съберат сили и да се борят за своето благополучие. През 2022 г. ще има възходи, които предизвикват еуфория и желание да продължите напред, както и спадове, които не трябва да се превръщат в пречка за по-нататъшни победи.

Скорпион: „Алтернативата е най-доброто изкуство за водене на битка“

През новата година Скорпионите ще вземат много решения, променящи живота им. Те трябва да могат не само да мислят стратегически, но и да търсят алтернативни методи за привличане на благополучие. 2022 ще бъде време на нови знания, опит и таланти.

Стрелец: „Никога не е късно да се научиш“
През 2022 г. Стрелецът ще може да открие нещо ново за себе си, което ще им помогне да достигнат ново ниво на развитие и успех. За това е важно да работят усилено и астролозите препоръчват да не се отказват от професионалното си развитие, да се запишат на курсове, а също и да се занимават със самообучение.

Козирог: „Упоритостта и работата ще победят всичко“
Козирозите ще могат да разчитат на подкрепата на нов покровител, ако работят усилено, включително върху себе си. Вроденият инат може да се използва като разменна монета и да не се отказват там, където бизнес опонентите вече са готови да се предадат.

Водолей: „Оптимизмът може да премести планини“
Положителната нагласа и увереността в личната победа ще ви помогнат да преодолеете временни трудности, да намерите заобиколни решения и да привлечете щастливи промени. Успехът ще се усмихне на онези представители на знака, които ще се грижат за собственото си благополучие и настроение, както и ще придобият полезни връзки. Можете да получите помощ и подкрепа от близки, а отношенията с тях трябва да са топли.

Риби: „Трябва сам да извървиш пътя към щастието“
Астролозите препоръчват да откажете да следвате пътя на най-малкото съпротивление и да не се опитвате да копирате целите на околните. В началото на годината е важно да разберете какво наистина е необходимо за щастлив живот и да си проправите път. Успехът и късметът ще съпътстват представителите на знака, които могат да действат решително и да поставят под въпрос слуховете, а също и да не се поддават на манипулации.