Взривяваща доза сексапил: Лияна и сестра ѝ се щракнаха заедно (снимки)

Лияна винаги е била известна с езкотичната си красота и безупречно тяло. Тя не пропуска възможност да демонстрира женствените си извивки и изваян силует в социалните мрежи, но когато на кадрите присъства и сестра ѝ Зорница, става наистина горещо!

Очевидно фолкдивата е прекарала страхотни мигове със семейството си по празниците, като сподели и част от тях с последователите си в мрежата. На една от снимките тя позира пред коледната елха, заедно със сестра си. И двете са издокарани в прелъстителни черни тоалети, които показват щедро топ формата им.

View post on Instagram
 

А вчера Лияна отново реши да удвои сексапила на поредната си снимка в Инстаграм, като отново позира със Зорница, този път в спортни екипи. Към кадъра певицата е написала и страхотни думи за сестра си, които силно развълнуваха феновете ѝ:

View post on Instagram
 

"Аз и Зори - моята сестра! Мили мои..,независимо брат или сестра, имате ли ги, значи Бог ви е целунал. Твърде сантиментална ви се струвам, емоционална може би, но покрай всички тези празници ми се иска да говоря и показвам истински важните хора и моменти в живота ми. Обичаме ви!"

Четете още: Джулиана Гани отнесе куп подигравки за тази снимка