Секси и на 70: Д-р Куин Лечителката се щракна по бански (снимка)

Актрисата Джейн Сиймур, която цял свят заобича покрай ролята ѝ на д-р Куин Лечителката, за пореден път доказа че визията ѝ е абсолютна дефиниця за съвършенство. Макар и отдавна да се е разделила с младостта си, 70-годишната звездна дама все още спира дъха на почитателите си с прекрасни снимки в социалните мрежи. А една от последните е просто поразителна.

Джейн посрещна 2022-ра в Инстаграм със страхотен, вдъхновяващ кадър от плажа, на който позира по елегантен черен, цял бански. Усмивката, както винаги, грее на лицето ѝ като скъпоценно бижу, а с толкова изваяни крака много малко дами на неините години могат да се похвалят.

Актрисата е отбелязала, че снимката е направена в Тайланд, където вероятно е посрещнала новата година, а към публикацията е добавила следното описание:

"Винаги, когато нещо ви сломи, поглеждайте нагоре. Днес е първата неделя от годината, затова започнете още от сега!"

Съвсем логично, феновете на Джейн Сиймур се питат дали времето не е спряло за нея, тъй като красотата ѝ е все по-смайваща с времето. А ние бихме добавили, че благородно завиждаме за чара, харизмата и възможността да изглеждаш толкова прекрасно на плажа, дори и на 70.

Четете още: Взривяваща доза сексапил: Лияна и сестра ѝ се щракнаха заедно (снимки)