Автор
Ева Григорова

Възходът на Кейт: Херцогинята ще бъде опора на кралицата през 2022 г.

Още кризи и турбулентни времена се задават в кралското семейство на Острова, а опора на кралицата през новата 2022 г. ще бъде Кейт Мидълтън. Прогнозата е на журналиста Кейти Ничъл.

Според нея Елизабет Втора ще разчита повече от всякога на херцогинята, тъй като тя неведнъж се е доказала като верен и отговорен човек. Кралицата изключително я цени и заради начина, по който се държа, след като Меган и Хари напуснаха Великобритания, а именно – тя остана спокойна и не се изказа нито веднъж негативно по темата.

Ничъл, която следи новините около кралското семейство, твърди също, че херцогинята ще поеме още повече отговорности през тази година и ще играе много по-важна роля в семейството.

След миналата тежка година фамилията е изправена пред нови предизвикателства – мемоарите на Хари, които се очаква да излязат тази година, вероятно ще разкрият още неприятни подробности около кралските особи.

Според източници от кралското семейство то е притеснено от факта, че по-малкият син на лейди Даяна е решил да публикува спомените си.

Не е приключила и сагата със сина на кралицата принц Андрю, срещу който са повдигнати обвинения за изнасилване на непълнолетна, уточнява още Ничъл.