Има жени, които са отдадени напълно на връзката си и никога не биха погледнали друг мъж. Но това е само при условие, че те са щастливи. Има и жени, които определено не биха се лишили от мъжкото внимание, дори и когато са в сериозни отношения. А склонен ли е мъжът им да го приеме и изобщо, трябва ли? Ще научим от днешната ни история и съвета на специалист:

"От две години излизам с едно прекрасно момиче, но като че ли тя не ми е напълно отдадена. И това много ме притеснява. В началото мислех, че приятелските ѝ отношения с други мъже ще отшумят с времето, но вече живеем половин година заедно и имам подозрения, че ми изневерява. А не мога да го докажа с нищо.

Много пъти съм разговарял с нея за това, но тя все ми отвръща, че ако ѝ нямам доверие, с нас е свършено.

Винаги, когато сме заедно тя ме кара да се чувствам толкова специален - сякаш аз съм единственият мъж на Земята и вниманието ѝ ме кара да се чувствам много щастлив. Но тя така и не спира да общува с други мъже, които нарича просто нейни приятели, с които не прави абсолютно нищо нередно. Аз обаче виждам как тя се държи с тях, определено мога да го нарека флирт от нейна страна и дори си пише и се чува с бившия си приятел. Освен това, много пъти се е случвало да ѝ идват на гости за по питие, но тя твърди, че нищо не се е случвало между нея и тези мъже.

Проявявах търпение и разбиране, защото наистина я харесвам. Но един ден тя ми съобщи, че планира да замине за уикенда с един от нейните приятели. Аз бях твърдо против, обясних ѝ, че не мога да го приема и тя отказа пътуването. Няколко седмици по-късно ми сподели, че иска да замине с нейна приятелка, но подозирам, че тайно е отишла с този мъж.

Не мога да докажа нищо, а ролята ми на шпионин ме съсипва. А точно преди да заживеем заедно, мой приятел я е видял в компанията на мъж с нощен клуб. При положение, че часове по-рано ми каза, че ще бъде с една от приятелките си. Дори твърдеше, че е отишла на гости при нея, но моят приятел ми каза, че се е прегръщала и целувала с този мъж, а после са си тръгнали заедно.

Когато се прибра, ѝ казах всичко, което знам, но тя отричаше. В хода на разговора стана ясно, че нейната версия не пасва по никакъв начин и призна, че е била с мъж на по питие, отишли са в дома му след това, но не се е случило нищо между тях.

Тя много се разстрои от този наш разговор и ми каза, че няма как да продължим връзката си, ако аз продължа да бъда толкова мнителен към нея. Какво да направя?", В.

Съветът на специалист:

Ситуацията ти не е никак лесна. И фактът, че интуицията ти подсказва, че има нещо притеснително, определено трябва да бъде взет под внимание. Няма как да не проведеш разговор, при положение, че не се чувстваш добре във връзката ви момента. А шпионирането няма да ти донесе нищо добро.

Обсъдете как можете да заздравите връзката си, какво не е наред, за да търси тя внимание от други мъже. Нека разговорът ви не бъде изпълнен с обвинения и нападки, а да е в изцяло градивна посока.

Четете още: Мъжкото влюбване в четири невероятни фази