Когато вината те убива: Правих секс със съпруга на най-добрата ми приятелка

Както се казва - никой не е застрахован от грешки и никой не е застрахован от предателство. И понякога то идва от хора, които някога сме приемали за близки и тогава ударът боли в пъти повече. Днешната ни история е свързана точно с изневярата, която сякаш е непростима, когато най-добрата ти приятелка е прелъстила любимия ти мъж:

"Аз съм 35-годишна жена, която живее с нетърпимо чувство за вина. Спах с мъжа на най-добрата си приятелка, която винаги ме е подкрепяла и най-вече в изключително тежката раздяла с бившия ми мъж, който не спираше да ме малтретира. Дори нямах сили да си тръгна от него и ако не беше нейната помощ, вероятно все още щях да съм в капана на този насилник. И как ѝ се отблагодарих за добрината?

Преди няколко седмици бях на парти у тях, където празнувахме годежа на наши общи приятели. Беше много щура нощ, изпихме много, забавлявахме се и накрая всички си тръгнаха, а тя си легна в спалнята. И така останахме само аз и съпругът ѝ, защото все още не бяхме изморени и просто си говорехме. Малко след това започнахме да разчистваме и да подреждаме хола, а докато миех чиниите и чашите, той най-изненадващо дойде зад мен и ме прегърна през кръста. Притисна ме към себе си, усещах дъха му във врата си и определено беше доста възбуден.

Не можах да скрия, че съм шокирана от случващото се, но в същото време трябва да призная, че много ми хареса. Опитах се да постъпя правилно, като веднага казах, че е време да си тръгвам и се насочих към вратата. Тогава той настоя да ме изпрати до вкъщи.

Дори не можахме да се сдържим, докато стигнем до апартамента ми. Още на вратата се награбихме страстно, започнахме да се целуваме. Едва стигнахме до спалнята, беше толкова хубаво. Правихме страхотен секс, беше невероятно да се чувствам толкова желана.

Но сега вината ме убива. Още на следващата сутрин се разбрахме, че случилото се е било грешка и няма да казваме на никого. И все пак, много се притеснявам, че той може да се изпусне пред най-добрата ми приятелка.

Не мога да ям, не мога да спя, само за това мисля...", А.

А вие били ли сте в такава ситуация? И как бихте постъпили, ако ви се случи?

Четете още: Капанът на любовния триъгълник: Ето защо сте попаднали в него и как да се измъкнете