Мили дами, дори и най-самоувереният и невъзмутим мъж си има своите комплекси. Или несигурности, както желаете, така ги наречете, но няма човек на планетата без такива. А как да разгадаете кое е слабото място на вашия човек? Кажете ни коя зодия е и ние ще ви отговорим:

Овен

Известно е, че представителите на тази огнена зодия не страдат от много задръжки или комплекси и са тотално убедени, че те са най-добрите във всичко. Особено пък представителите от мъжки пол. Но сега ще ви издадем една тайна - точно в това се корени най-големият им страх, че някой някъде може би е по-добър от тях. За мъжа Овен е много важно да бъде най-силният, най-умният и най-успешният. Усети ли заплаха обаче, той си поставя още по-високи цели и ги преследва агресивно. Всичко това се дължи на вътрешното му опасение, че в действителност не е най-добрият. И ако вие изразите съмнение в неговите качества и изобщо си позволите да му кажете, че някой е по-добър от него, ще загубите любовта му.

Телец

Мъжът Телец страда от чувството, че не е достатъчен интересен. Също така повечето представители от тази зодия се притесняват от материалното си положение и от страха, че не са финансово стабилни. И ако се окажат в сложна ситуация поради липса на пари са склонни да изпаднат в много дълбока депресия. Затова повечето господа от тази зодия организират стриктно дните си и са ангажирани със задачи, които да им носят добри доходи. Ако си позволите да нарушите този ред изненадващо, то бъдете сигурни, че скандалът се задава зад ъгъла. Но за сметка на това той е готов да ви изненадва, защото както вече споменахме, той живее с чувството, че не е достатъчно интересен и вълнуващ.

Близнаци

Макар и хората, подвластни на знака Близнаци, да са известни с това, че са вятърничави, те имат силната нужда да се чувстват авторитетни, полезни и нужни, най-вече на вас. Те винаги са убедени, че тяхното мнение е най-правилното и тук ще ви дадем златен съвет - винаги ги изслушвайте и се консултирайте с тях, ако искате да ги привлечете като магнит. Уважавайте този мъж, защото най-големият му комплекс се корени в съмнението, че никой не го зачита. И не се страхувайте от спорове - този господин обича да води дебати, защото е убеден, че е начетен и ерудиран.

Рак

Мъжете Раци са нежни и раними души. Те имат нужда от внимание и много любов, а най-много имат нужда да чуват, че са красиви, успешни и мъдри. Наблягаме на последното. Те са много критични към външния си вид и са склонни да изпаднат в депресия, ако не се чувстват достатъчно привлекателни. Ракът може да бъде разклатен психически и ако среща финансови проблеми, защото за него стабилността е от жизненоважно значение. А когато няма пари се превръща в най-комплексирания човек на планетата. Освен това, някои от тях изпитват и съмнения, относно своята начетеност. Затова им повтаряйте по-често колко са умни и какви мъдри съвети ви дават.

Лъв

Лъвът е царят на животните, а мъжът представител на този зодиакален знак е...а бе, просто цар. На каквото се сетите, той си е цар и точка по въпроса. А единственият му комплекс е свързан с опасението, че някой може да не е зашеметен от величествената му аура. Също така се страхува панически от идеята да не бъде център на вниманието. Мъжете Лъвове умират за внимание и е само във ваш плюс да му повтаряте всекидневно колко сте щастливи, че озаряват живота ви. Ще спечелите много и ако го хвалите пред публика.

Дева

Мъжете Деви обикновено са срамежливи, а причината за това е комплексът им, свързан с недостатъците, които откриват във външния си вид. Известно е, че всички представители на тази зодия държат живота и външността си под конец, но заради безмилостния им перфекционизъм, те никога не са напълно доволни от начина, по който изглеждат. И за този комплекс няма друго лечение, освен вашите мили думи, с които изразявате възхищението си от начина, по който е облечен вашият мъж Дева. А най-много ще спечелите, ако наблегнете над конкретен акцент. Защото той просто си пада по детайлите и подробностите.

Везни

Мъжът, роден под знака на зодия Везни, е тотално амбициозен и определено държи да остави ярка следа в живота си. Той трябва да постигне много и винаги влага максимални усилия, за да завоюва поредната си победа. Причината за този безмилостен стремеж е страхът, че все още не е постигнал нищо значимо. Ето защо е твърде вероятно често той да поставя работните си ангажименти и целите си пред личния живот. И ако искате да имате този успешен господин до себе си, просто го приемете.

Скорпион

Мъжът Скорпион е известен още и като женкаря на зодиака. Едва ли има жена, която да не настръхва при мисълта за господин, роден точно под този знак. А знаете ли защо той е такава фурия в любовта? Причината се корени в страха му, че никой не го обича. Дори и това да не е наистина така, той просто изпитва силно притеснение, че може да остане без любов и затова е склонен да бъде стопроцентов женкар. В същото време те са много емоционални и раними, известни са и с пословичната си ревност. Но дори и да нараните този мъж, той никога няма да ви го покаже, а просто ще ви го върне тъпкано. Затова отнасяйте се с разбиране и спокойствие към него, той определено ще го оцени.

Стрелец

Стрелецът може и да е приключенецът на зодиака, но знаете ли - той не умее да губи и никога няма да признае, ако е поразен. За него е много, много важно винаги да бъде победител и се стреми да търси щастието си постоянно. Ето защо аферите и флиртовете не са му никак чужди. Трябва да знаете, че ако някога видите този иначе слънчев и усмихнат тип с каменно изражение, то той е претърпял неуспех. Дори и да не е съществен, за него това е равно на истинско падение и е склонен да изпадне дори в депресия. Затова по-често му припомняйте колко много битки печели всеки ден.

Козирог

Най-големият страх на иначе стабилния мъж Козирог е, че ще остане сам. Той е верен, предан и много уважава избора си, както в любовта, така и в приятелския си кръг. Отнася се с огромно внимание, когато преценява с кого ще започне връзка и на кого ще се довери. За него е много важно да не се чувства предаден и да не бъде самотен. В по-младите си години мъжете Козирози често изпитват съмнения, относно външността си, както и за подхода си към жените, но след като улегне е просто безпогрешен. И тъй като е доста суетен, е много важно да подчертавате колко е привлекателен, а също така и да обърнете внимание на дълбоката му душевност.

Водолей

Мъжете Водолеи могат много лесно да изпаднат в депресия, ако не се чувстват достатъчно интересни за вас. Те много държат животът с тях да бъде вълнуващ и разнообразен. Мразят рутината и никога няма да си позволят да ви е скучно с тях. Затова по-често им показвайте колко сте запленени от тяхната интересна, многопластова личност. В противен случай ще задълбочите комплексите им. Освен това, ще бъде във ваша полза, ако го похвалите публично.

Риби

Мъжете Риби най-много се страхуват от идеята, че са никои. И ако трябва да дадем златен медал за най-комплексиран мъж от зодиака, то този, роден под знака Риби, може да се качи на най-горното стъпало на почетната стълбичка. Тези господа са изпълнени със съмнения към себе си, макар и често да не позволяват това да им личи. Напротив, обикновено мъжът Риби е душата на компанията, но всъщност е една много ранима и добра душа, която копнее за вашето одобрение.

Четете още: Топ астроложката Ясмин Боланд споделя как да бъдете щастливи през 2022-ра!