Топастрологът Гал Сасон: През 2022 г. българинът ще забогатее!

През 2022 г. българинът ще забогатее. Тази обнадеждаваща прогноза дава световноизвестният астролог Гал Сасон, пише "Марица", позовавайки се на статия във в. "Ретро".

По думите му предстои Юпитер и Сатурн да навлязат в дома на парите и на талантите в България. „Двете планети в момента се движат едновременно. Първо ще дойдат парите в страната. Ще се повдигне самочувствието на българина. България е разположена върху удивителна земя. В момента нещо се пробужда. Сатурн през 2022 г. ще помогне всичко това да разцъфне“, споделя астрологът и допълва, че когато Иисус Христос се е родил, Юпитер и Сатурн също били в съвпад, както ще се случи и сега. Според експерта тъкмо това планетарно положение е знак, че ще има съдбоносни събития с позитивен аспект.

„От друга страна, 2022 г. е със сбор 6. Шестицата според Кабала е сърцето и Христовото съзнание. Освен това тя означава хармония, а символът ѝ са пчелите и техните медени пити“, уточнява Сасон.

Топастрологът споделя, че прогнозите му винаги са съобразени с китайския хороскоп. „2021 г. беше под знака на Бика. Това е бавно и твърдоглаво животно. Докато 2022 г. е под знака на Тигъра. Китайската Нова година започва на 1 февруари 2022 г. Годината ще бъде под знака на Водния тигър и ще бъде връзка между огън и вода, женската и мъжката енергия. Това е страст, която ще помогне на света да излезе от стагнацията“, вдъхва надежда специалистът.

Сред най-неприятните му прогнози за 2022 г., са наводненията, които предстоят и ще засегнат цялото земно кълбо. „Богата на двойки, 2022 г. обещава много кръстопътища и раздвоявания, както и възможности за интегриране на противоположности. Тя не е нито черна, нито бяла; нито женска, нито мъжка; нито духовна, нито светска. Тя е всички тези неща. Иначе казано, очаква ни неопределена година, наситена с оттенъци на сивото“, продължава астрологът.

„През идните години ще станем свидетели на подем и новаторство най-вероятно в сферата на изкуствения интелект (особено като се има предвид транзитът на Уран в двойствените – двоичните – Близнаци през 2026-а), квантовите компютри (с преминаването на Плутон във Водолей през 2024-та), на нови видове развлечение и на революция в музиката и философията. Живеем във вълнуващи времена на исторически промени. За да настъпят тези промени обаче, човечеството трябва да е готово на саможертва в името на по-висшето благо. Тъкмо това е и темата на 2022 г.”, обобщава той.

Гал Сасон е популярен лицензиран астролог астролог и учител по кабала (древното юдейско мистично познание) с международна слава. Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис (но също е и професионален музикант), писател и лицензиран астролог, занимава се от дълго време с астрология, кабала и митология.

Гал Едем Сасон има специална връзка с България. Той е роден в Израел и израства в ултраакадемично семейство в Хайфа. Но интересно е, че има български корени – баба му е българка с еврейски произход, родена във Варна. Може би затова Гал посещава родината ни поне два пъти годишно, за да изнася лекции и семинари, а и да се види с многото си български приятели. В своите интервюта винаги казва, че България е много специално място за него заради баба му. Има български паспорт и винаги носи колието с розетката от Плиска, което му подарява българин на един от първите му курсове. Сякаш всичко това потвърждава теорията му, че няма нищо случайно.

Четете още: Ето ги зодиите, които ще пострадат най-много от ретроградния Меркурий