Автор
Весела Георгиева

Ето ги зодиите, които ще пострадат най-много от ретроградния Меркурий

Преди броени дни Меркурий стана ретрограден във Водолей и ще остане в ретроградност до 3 февруари, което ще донесе много предизвикателства, особено в сферата на комуникацията. Кои са зодиите, които ще пострадат най-много?




Рак

В ретроградния период представителите на зодия Рак ще се превърнат буквално в кълбо от нерви. Избягвайте да спорите с тях, иначе рискувате да ви отнесат с порой от думи, при това не много приятни. Всъщност периодът ще бъде не толкова лош за Раците, колкото за техните близки и приятели. Така че, ако у дома имате Рак и той започне да ви мрънка още със сутрешното кафе, не питайте какво му има, защото няма да може да обясни, но пък предпоставката за сочен скандал от нулата ще бъде налице, пише Дарик.



Стрелец


От Стрелците ретроградният Меркурий ще "открадне" дарбата за убеждаване и способността да се радват на добра комуникация. До февруари представителите на тази зодия ще останат и без внимание, и без пари – защото "печелят" и двете с верния си приятел – с острият им език. Затова предпочитайте да си мълчите и да бъдете дзен - това ще ви помогне да натрупате енергия, за да станете отново душата на компанията, когато Меркурий се върне към обичайното си състояние.

Риби

Хибернацията е познато и дори любимо състояние на Рибите. Но ретроградният Меркурий ще ги накара да се завърнат в нашия свят, където да погледнат в календара. И, о, чудо! Вече е 14 януари, а Рибите все още празнуват Нова година. На представителите на тази зодия ще им се наложи да отметнат тежки и трудни задачи, ще бъдат затрупани с работа и ще трябва да изпият литри кафе до февруари. Дръжте се, скъпи Риби!