Звездни майки, които отказаха, и такива, които се довериха на бавачките

Има майки, които още с раждането на първата си рожба, са категорични, че няма да оставят отглеждането на бебето си в ръцете на бавачка. Има обаче и такива, които, по една или друга причина, не могат без нейната помощ и бързо се впускат в издирването на своя достойна заместничка в дома.

Нещата не стоят по-различно и при знаменитостите. Също като всеки нормален млад и зелен родител, някои от тях решават да прибегнат до помощта на детегледачка. Други обаче отказват подобна намеса и сами се заемат с това нелеко предизвикателството. Нека да видим кои известни родители избраха да отглеждат децата си сами, и кои се довериха на бавачка:

Звездните майки, които отглеждат децата си без бавачка:

Мила Кунис

Звездната двойка Мила Кинис и Аштън Кътчър често попадат под обстрела на папараците докато са заедно с децата си. Докато вършат обичайните си ежедневни дейности, те често са в компанията на малчуганите си, а причината е повече от ясна - те не желаят бавачки да отглеждат децата им. „Само ние двамата сме“, отговори той на въпроса на водещата дали имат бавачка. „Искаме да познаваме децата си. Искаме да знаем какво да правим, ако бебето плаче. И единственият начин да постигнем това, е като сме с тях“, признава неотдавна самият Аштън в интервю за Елън Дедженеръс.

Ким Кардашиян

Риалити звездата Ким Кардашиян се радва на солидна компания от помощници - тя има четирима асистенти, готвач, треньор и екип гримьори. Това сподели един от бившите ѝ асистенти преди време. Така че не е изненадващо, че има и бавачки за всяко от децата си. Миналата седмица пък се появи песен, в която Кание Уест я обвинява, че не прекарва достатъчно време с децата си и е поверила грижите за тях изцяло на други хора. Близки на Ким потвърдиха това, но я оправдаха, че едва ли би могла да се справя с всичките си ангажименти около кариерата ѝ на телевизионна звезда.

Блейк Лайвли

Райън Рейнолдс е много отдаден баща и неведнъж е споделял, че колкото и да е уморен, не се оплаква, когато трябва да сменя памперси през нощта. „Когато имаш дете, започваш да прощаваш всичко“, споделя той през 2015 г. „Постоянно си мислиш как някой друг е правил тези неща за теб. Аз все се чудя дали наистина някой е ставал, за да ми бърше за***ка по няколко пъти на нощ“, шегува се още той.

Рийз Уидърспуун

Звездното миньонче от „Професия блондинка“ е разведена, но и тя, и бившият ѝ съпруг Райнъ Филип са доволни от усилията, които сами са положили при отглеждането на двете си деца. През 2011 г. „Мисля, че нямаше да се получи толкова добре, ако не бяхме толкова ангажирани или ако бяхме разрешили на бавачки да ги гледат“, каза той. „Щяха да се разглезят. Сега сме отгледали две невероятни деца и аз съм горд от този факт“, споделя Райнъпрез 2011 г.

Звездните майки, които отглеждат децата си с бавачка:

Марая Кери

Затрупаната с куп музикални ангажименти, разбираемо защо Марая Кери разчита на бавачки. Според непотвърдена информация те са в готовност във всеки един момент - ден и нощ, за да се отзоват на повика на певицата срещу 100 долара на час. Певицата не крие обаче, че и често ги сменя като носни кърпички, за да не се привържат децата ѝ към тях: „В момента, в който започнат да стават по-важни за бебето, отколкото съм аз, ги уволнявам“, споделя поп легендата

Хайди Клум

Бивш модел на "Виктория Сикрет", певица и атрактивна телевизионна водеща, Хайди Клум е непрекъснато засипана от работа и отговорности. Като майка на четири деца обаче, тя често може да бъде забелязана с четирите си деца, където и да се намира по света. С нея винаги има по една или две бавачки, които се грижат за децата ѝ, докато тя работи.
С детегледачките си моделът беше на почивка дори и на Хаваите през 2013 г.. Тогава привлече вниманието на медиите, след като се хвърли да спасява двете си бавачки и сина си от морето. Слава богу, с помощта на бодигарда на Хайди всички се измъкнаха невредими от водата.

Зоуи Салдана

Звездата от „Аватар“ Зоуи Салдана роди близнаците си през 2014 г. Тогава тя нае не една, а цели две детегледачки - по една за всяко от момчетата. Все пак да не забравяме и натоварения график на актрисата и певица по това време, което напълно оправдава решението ѝ.

Бритни Спиърс

И Бритни Спиърс, която наскоро сподели, че иска още деца освен освен синовете си от Кевин Федерлайн, е сред звездните дами, които държат на детегледачка. Не е тайна, че певицата е избирала млади и жизнени бавачки, отговарящи на нейните интереси с идеята да изгради с тях по-близки приятелски отношения. Една от бившите ѝ бавачки обаче неотдавна сподели, Бритни не е билаособено всеотдайна майка: По думите на въпросната жена тя държала в ръцете си бебето не повече от 10 минути, след което бързо го връщала на грижите на бавачката.

Четете още: Звездни майки, които отгледаха децата си сами