Кралските аутсайдери Меган Маркъл и принц Хари очевидно се затрудняват да постигат всички цели, които са си поставили, тъй като бележат пореден провал в изявите си като "свободни граждани на света". И макар да сключват сделки за милиони, ефектът от тях е почти отчайващ.

След като книгата на Меган беляза неуспех, сега се оказва, че и подкастът им, обвързан с благотворителната им организация "Арчиуел", не е бил успешно изпълнена мисия. От Spotify дори са взели мерки срещу бездействието на херцозите на Съсекс, като са наели продуценти, които да проследяват всяка тяхна стъпка, свързана с подкаста им.

Голямата издънка на Меган и Хари, които подписаха договор за 18 млн. долара с платформата през декември 2020, се състои в липсата на съдържание. С малки изключения, те почти не са имали включвания през 2021 г. Но за сметка на това дадоха скандални интервюта пред Опра Уинфри, а Хари участва в цяла поредица в нейния подкаст. Но активността с "Арчиуел" е почти нулева. Ето защо екипът на платформата е решил да вземе нещата в свои ръце.

От компанията издават, че са очаквали материали от Меган и Хари за подкаста през 2021, но така и не са получили никаква информация чак до края на годината. През юли херцозите наели продуцент, който да се погрижи в подкаста им да има съдържание в периода от края на лятото до декември, но това не се случило. Ето защо самите Spotify наели продуцент, който да отговаря напълно за мениджърската дейност, свързана с "Арчиуел" в платформата.

Четете още: Филип Плейн очаква дете и разкри пола му на специално парти (снимки и видео)