С каква дума може да се опише най-добре всеки знак от зодиака

Силен или мистериозен, независим или домошар? Разберете коя дефиниция подхожда най-много на вашия характер според зодията. Избрахме най-ярките определения за всеки представител на зодиакалното съзвездие.

Овен - Първи

Роузи Хънтингтън-Уайтли е родена на 18 април

Овните са първи не само в хороскопа, но и в живота. И няма значение в какво стават лидери - в кариера, хоби, семейство или във всички области на живота наведнъж. Характеристиките на знака Овен казват, че тези хора просто не са свикнали да се задоволяват с малко, те си поставят цел и не виждат пречки. И докато Близнаците не могат да решат с какво се справят най-добре, Козирозите правят дълъг бизнес план за цял живот, а Рибите търсят партньори и приятели за помощ, Овните вече са... на финала!

Телец - Общителен

Гал Гадот е родена на 30 април

Телците са социални личности, общителни и контактни. Те са „свои“ във всяка компания и екип. Изглежда, че тези хора могат да поддържат разговора и да намерят общ език с всеки и при всякакви обстоятелства.

Близнаци - Оригинални

Близнаците ясно определят името на своя знак. Понякога изглежда, че в тях живеят двама души – единият днес е в лошо настроение, другият е в добро настроение, единият обича детективите, другият обича научната фантастика и така до безкрай. С тази подредба, на фона на Овните, които цял живот са верни на идеалите си, и Скорпионите, които говорят на глас за промените си, Близнаците изглеждат непредсказуеми и изключително оригинални.

Рак - Домашар

Никол Шерцингер е родена на 29 юни

Раците обичат да бъдат в черупката си, която е техният дом, и никога повече да не я напускат. Всяка промяна е изключително трудна за тях. Дори и да не е болезнена. Докато Стрелците пътуват по света и търсят себе си цял живот, а Водолеите мечтаят за ново бъдеще и кроят грандиозни планове, Раците седят встрани, в зоната си на комфорт, и се чувстват най-щастливите на света!

Лъв – Открояващ се

Дженифър Лопес е родена на 24 юли

Лъвът е царят на животните, а неговите представители са най-популярните сред хората. В същото време всеки има свой собствен начин да се открои: някои обичат да привличат вниманието към себе си с поведение, други - с успех, третите - с дрехи. И ако Везните почти не възприемат критика по свой адрес, а Рибите предпочитат да са в сянка, Лъвът не се интересува от мнението на другите, всичко им е наред със самочувствието.

Дева - Консервативна

Девите могат да изглеждат много ярки, обичащи лукса и комфорта, но промените и новите тенденции не са им по вкуса. Те обичат да постигат желания резултат постепенно и след като са получили това, което са искали. Малко вероятно е да се стремят към повече или да променят нещо. Тези хора са истински консерватори. За разлика от, да речем, представителите на Близнаци и Овен, които не могат да седят на едно място.

Везни - Естети

Бела Хадид е родена на 9 октомври

Везните могат да работят навсякъде, но това не им пречи да изглеждат сякаш са на корицата на лъскаво списание. Тези хора знаят много за красотата и модата и от раждането си имат изискан вкус и кралски маниери. Докато Козирозите ще излязат в изискан класически тоалет, а Лъвовете ще предпочетат всичко най-ярко, Везните ще се издокарат според последните тенденции на сезона и ще блеснат като холивудска звезда.

Скорпион - Силен

Кендъл Дженър е родена на 3 ноември

Скорпионите са много емоционални, но в същото време никога няма да покажат своите слабости и няма да изглеждат жалки, каквото и да им се случи. Това е най-силният знак на зодиака. Скорпионите ще демонстрират оптимизъм и жизненост дори и в най-трудната и тежка ситуация.

Стрелец - Независим

Тейлър Суифт е родена на 13 декември

Стрелецът не може да си представи живота си без приключения, знания и експерименти. Привлича ги всичко ново и изненадващо. Освен това в живота те са свикнали да разчитат само на себе си. Ако Телецът може да си позволи да се отпусне и да живее с дългосрочни спестявания, а Везните могат да почиват на лаврите, които са наследили, Стрелецът ще направи всичко, за да бъде независим и разчитащ само и единствено на себе си.

Козирог - Търпелив

Ирина Шейк е родена на 6 януари

Поставят ли си веднъж цел, Козирозите ще я следват търпеливо и всеотдайно, докато я постигнат. Колкото и време да отнеме това, те няма да се откажат от целта си. Може да се каже дори, че те притежават повече от необходимото търпение.

Водолей - Мистериозен

Даутцен Крус е родена на 23 януари

Водолеите обичат да бъдат в обществото. В същото време те знаят как да се адаптират към всеки човек според характера му, така че винаги изглеждат различни. Умеят да общуват с всеки един човек. Може да ви изглежда на пръв поглед, че Водолеите са много непостоянни. Но не е така. Представителите на този знак просто обичат да изглеждат уникални и загадъчни. За разлика от винаги еднаквите Козирози и Телци например.

Риби - Сантиментални

Шарън Стоун е родена на 10 март

Рибите могат да се движат по течението на живота или да се противопоставят на него, поставяйки препятствия пред себе си. Но във всеки случай тези хора са много чувствителни както към хората около себе си, така и към събитията. И ако Стрелец и Скорпион могат сами да преодолеят всякакви препятствия, то Рибите винаги се нуждаят от помощ и подкрепа от семейството и приятелите.

Четете още: Това са зодиите, които се затварят в себе си, когато се ядосат - сред тях ли сте?