Автор
Ева Григорова

Никол Шерцингер изпоти феновете си! Вижте как тренира!

С настъпването на 2022-ра година 43-годишната Никол Шерцингер е по-мотивирана отвсякога да бъде в топ форма.

Брюнетката не спира да качва секси видеа, на които се вижда как тренира усилено. Феновете ѝ приветстват с възторг всяко следващо клипче, а много от тях споделят, че тя е истинско вдъхновение за дните, в които просто не им се тренира.

View post on Instagram
 

Изпълнителката, известна с чувството си за хумор, пусна и забавно видео, на което се вижда как хапва чипс, докато тренира на велоергометър. Голяма част от почитателите ѝ споделих, че именно самоиронията е нещото, което харесват най-много в нея.

View post on Instagram
 


Миналата година в свое интервю за сп. People Никол разкри, че перфектната ѝ фигура се дължи освен на стриктни тренировки и на хранителния режим, който тя спазва. Шерцингер дори сподели свое примерно меню. Тя предпочита да стартира деня си със зелен сок, кисело мляко, агаве, гранола, банан, кафяв ориз и японски чай.

View post on Instagram
 


За обяд тя често си хапва пушена пуешко със сирене, авокадо, зелена салата, чери домати и зехтин. За похапване пък Никол обикновено се спира на ананас и боровинки. Като вечеря тя предпочита да заложи на безглутенова паста с доматен сос и босилек, поръсена с пармезан.