Повечето романтици не си признават, че са такива. Аз, обаче, с тази зодиакална обремененост – рак с асцендент рак, няма как да се скрия... Романтичка съм до мозъка на костите си и заради това обичам всичко, което кара сърцето ми да танцува. Всъщност, търся си всякакви поводи, за да го карам да се разтупти. Резонно харесвам и празника на любовта. Той е един от любимите ми! Разбира се, съгласна съм с мисленето, че „трябва да изразяваме любовта си всеки ден“, но точно както рожденият ден е добро извинение да празнуваме себе си, Денят на Свети Валентин е добро извинение да празнуваме любовта и да караме сърцето да танцува.

Ако вие пък сте от реалистите, здрaво стъпили на земята и само споменаването на Свети Валентин ви стресира през февруари, поемете дълбоко въздух. Има лесен изход от това “празнично главоболие” за вас, което предстои след броени дни и то със сигурност не изисква специални усилия или лъка на Купидон.


Понякога (добре е да се чете: винаги) простичките идеи са най-хубави. За да зарадвате любовта на живота си за празника, няма нужда да наемате самолет-изтребител, който да изпише в небето „ОБИЧАМ ТЕ!“.
Създаването на романтичен момент не е свързано с това колко пари харчите или колко екзотична е идеята или местоположението. Става дума за създаване на уникален миг в неочакван момент и да положите това малко усилие, когато специалният човек в живота ви най-малко го очаква.

А понякога най-добрите неочаквани срещи са тези, които се случват у дома. Затова реших да ви вдъхновя! Ето и няколко идеи:

Прекарайте нощта, гледайки звездите. Има малко неща, които са по-романтични (или достъпни) от гледането на звезди с любимия. Сгушете се под дебело одеяло на терасата и потърсете падащи звезди, опитайте се да откриете големите съзвездия заедно или просто се насладете на нощното небе.

Направете си пикник на закрито. Ако времето навън е ужасно (или дори да не е!), запалете свещи, поставете одеяло в хола си и пригответе любимите си хапки и вино.

Вземете вана с балончета заедно. Направете топла вана и я напълнете с любимите си балончета и етерични масла. За да е още по-романтично - обградете ваната си със свещи и листенца от рози.

Организирайте си танцово парти. Подредете романтичен плейлист с любимите си песни и танцувайте цяла нощ в кухнята, всекидневната, спалнята или задния двор. Ще се изненадате как музиката може да ви отведе до друго време или място.

Романтичен филмов маратон. Сгушете се на дивана и гледайте няколко от най-великите любовни истории, разказвани някога на екрана като “Когато Хари срещна Сали”, например...


Всичко, от което се нуждаете за описаните по-горе романтични моменти е вкусна храна! И за това имам лесно решение – Castello предлага специално създадена колекция сирена, идеални за среща.

Селекцията можете да откриете в кутия на специална цена, а аз лично съм влюбена в крем сиренето с домати и босилек. Приказно е!

Всъщност сирената в кутията са вдъхновени от най-вкусните и романтични дестинации по света: крем сирене Castello с домати и босилек, за което току що споменах е с богат вкус на домати, зрели под знойното италианско слънце… всичко това, събрано в една деликатна хапка, напомняща за Сицилия.

Castellо Danish Blue с характерен за синята плесен силен вкус и аромат, но с много по-кремообразна текстура и много по-млечно, заедно с Castello Brie Creamy White - изключително ефирно и кремообразно, с уникална форма на полумесец, неповторим вкус и мека топяща се текстура – букет от сирена, които емоционално ме пренасят някъде из тучните датски ливади, на пасища със стотици отлично отглеждани крави, на което се дължи и страхотния млечен вкус на всички продукти Castello.


Castello Taste Nordic с див лук и билки, вдъхновено от силния вкус на севера... - вече мечтая за нордическа експедиция с кемпер и северно сияние!
С помощта на тази магична кутия, няколко сирена в допълнение към селекцията от кутията и бутилка искрящо шампанско да останеш влюбен дори и след години брак е лесно. Уверявам ви!



Накрая, не ми остава нищо друго освен да дам и малко факти: проучванията показват, че двойките, които излизат на срещи заедно, остават заедно! Същите тези прочувания установяват че за да поддържаме искрата жива, магическият брой нощи за срещи всъщност е само една на месец. И както вече видяхте по-горе не е задължително да оберете банка или да изхарчите месечната си заплата, за да се насладите на уникална нощ с вашия специален човек.

Нужно е просто да имате по една магична кутия със сирена Castello в хладилника, бутилка хубаво вино и желание за споделеност.


И помнете: Да се влюбиш е лесно. Да останеш влюбен е различна история...

(в материала има продуктово позициониране)