Вече знаем кои ще са участниците в новия сезон на шоуто "Като две капки вода", което ще започне през есента. През последните дни определено се получи суматоха сред феновете, тък като стана ясно, че в предаването ще се изявят Мариана Попова и Дарин Ангелов, които преди много години бяха влюбени гълъбчета. Към днешна дата певицата отдавна е намерила щастието си с Веселин Плачков, но все пак, зрителите очакват с нетърпение да видят дали няма да се получи интрига между нея и Дарин.

Междувременно самата Мариана Попова сподели вълнението си покрай юбилейния десети сезон и признава, че винаги е мечтала да участва в Капките, тъй като това е любимото ѝ шоу в българския ефир. Тя не скри, че изпитва притеснения около това какви образи ще ѝ се паднат да имитира, но е безкрайно щастлива, че ще бъде участник и с нетърпение очаква предизвикателствата. Нещо повече - Попова вече се подготвя, като до момента е отслабнала с 3 кг и продължава с диетата, за да бъде в топ форма за тв изявата си през есента.

View post on Instagram
 

Певицата заявява, че е "готова да се излага", но е почти сигурна, че мъжете актьори със сигурност ще стигнат до финал, тъй като имат по-голям брой фенове, особено сред жените.

В подготовката за шоуто Мариана Попова не пропуска да пее дори и за ден, посещава вокален педагог, който ѝ помага да поддържа форма и се изявява в клуб. По всичко личи, че гласовитата дама е готова за всякакви предизвикателства в "Като две капки вода"!

View post on Instagram
 

Четете още: Датски принц блести като модел на корицата на Vogue