Не е тайна, че живеем в свят, в който възприятията за красота почти не включват естествена визия. Хубавите дами, които не са лягали под ножа за подобрения, намаляват с всеки изминал ден, тъй като интервенциите са наложени трайно в стандартите ни за добър външен вид. А когато говорим за жени, които изкарват парите си с красота - за тях инжекциите и скалпелът са си абсолютно всекидневие.

И макар корекциите им да са очевидни, все още някои от тях отричат да са си правили подобрения, докато други направо пристъпват към изброяване на процедурите, на които се подлагат редовно. Е, Златка Райкова е от вторите. Преди дни русокоската бе попитана от феновете си какви грижи полага за външния си вид и тя изброи корекциите си.

View post on Instagram
 

Както се очакваше, Златка призна, че поддържа устните си сочни и плътни с хиалурон, а лицето ѝ е видимо издължено с помощта на скинбустери. С невъоръжено око се вижда, че зъбите ѝ са преобразени, вероятно при специалиста на любимия ѝ Благой Георгиев.

Златка разкри, че фитнесът е нейн верен приятел и поддържа топ форма с тренировки всеки ден. Райкова не скри и че миглите ѝ също не са естестествени.

View post on Instagram
 

Четете още: Тя е на 73 и е феноменална: Майката на Илън Мъск издаде тайните си за красота