Тя е на 73 и е феноменална: Майката на Илън Мъск издаде тайните си за красота

Една от ползите на социалните мрежи е, че те дадоха възможност на милиони потребители по света да се докоснат до вселената и личните тайни на редица звездни личности. Сред тях е и зашеметяващата майка на американския бизнес магнат и изобретател Илън Мъск – Мей Мъск.

View post on Instagram
 


Диетолог и моден инфлуенсър, тя е подобаващо атрактивна и нетрадиционна - автентична звезда със собствен сребърен блясък. Мей има успешна половинвековна кариера по високите ешелони на модната индустрия, но в последните години сякаш достигна върха на кариерата си в пълен противовес със законите на развлекателния бизнес.

View post on Instagram
 


Сензационният успех на 73-годишната дама в TikTok и Instagram обаче не е случаен и той се дължи на множество фактори.

Тя споделя откровено какво ѝ дава стимул, за да е така сияеща и атрактивна и на тази възраст. „Най-красива се чувствам, когато мина по червения килим с разкошна дизайнерска рокля и професионално направени грим и прическа. За първи път ме поканиха на събитие с червен килим на 68. Така че не се отчайвайте!“

View post on Instagram
 


Мей признава, че обожава да експериментира с тоалетите и макиажа: „Следвам модните тенденции – когато си на 73, трябва да останеш актуален, стилен и да си не такъв, какъвто очакват“, разказва тя пред Vogue.

View post on Instagram
 


Пред изданието неувяхващата дама разкрива и диетата, която спазва и в чиито ефект лично се е уверила. „Флексетарианка съм. Това означава, че вкъщи съм вегетарианка, а когато излизам на ресторант, ям месо и риба.“

View post on Instagram
 


Що се отнася до бръчките ѝ, те изобщо не я притесняват. „Получават се, когато губим мазнините по лицето си. Но по-добре с бръчки, отколкото със сърдечни заболявания, високо кръвно и диабет!“, казва тя. Все пак, за да поддържа кожата лицето си в добър вид, тя се доверява на хидратиращия и подмладяващ ефект на етеричните масла. Затова в домашното си козметично шкафче винаги има масло от жожоба или от авокадо.

View post on Instagram
 

Четете още: Времето тиктака неудържимо – Алиша Силвърстоун е неузнаваема