Автор
Мария Николова

Меган трябва да си вземе урок и да се поучи от Камила

Меган Маркъл трябва да си вземе урок и да следва примера на Камила Паркър. Това твърди биограф на кралското семейство на Острова в светлината на обявената преди дни новина, че съпругата на Чарлз ще бъде кралица консорт и ще носи короната на Елизабет Втора.

Според Анджела Левин жената на принц Хари трябва да се поучи от Камила как да се държи пред обществото с оглед на това, че не е приета добре от поданиците на Обединеното кралство. Биографът напомня, че и Камила е била демонизирана дълго време заради връзката си с Чарлз и е имала донякъде същите проблеми като Меган.

Сравнявайки двете кралски особи Левин описва херцогинята на Съсекс като „трудна жена“, която не обича да играе в екип. А Камила, според нея, също като покойният вече принц Филип, е отдадена на кралицата и винаги е имала подкрепяща роля. „Когато е някъде с принц Чарлз, жена му застава зад него и го подкрепя, тя не е там, за да се намесва, да прекъсва, да се прави на по-умна от него“, обяснява Левин.

Камила освен това никога не се е оплаквала, въпреки че в началото е носела голям товар – хората не я харесваха и я нападаха по всевъзможни начини още преди да се омъжи за Чарлз, припомня още биографът.

Тя никога не се оплака, просто си живееше тихо и уединено. Понякога не излизаше с месеци, защото не можеше да се изправи лице в лице с народната неприязън. Но тя никога не обвини никого и не се опитваше да печели хората, просто изчакваше“, отбелязва Левин.

Въпреки че Камила и Меган са много различни личности, съпругата на Меган има какво да научи и да вземе като пример от бъдещата кралица. Може би на първо място трябва да обърне внимание на това, че Камила никога не е искала да изпъква, завършва биографът.