Ексклузивно: Ким разкри истинската причина за развода с Кание

Почти две години, след като научихме, че идеалната любов между Ким Кардашиян и Кание Уест е приключила, едва днес риалити звездата проговори открито за развода им. Припомняме ви, че още през пролетта на 2020 г. се заговори, че в семейство Уест е настъпил разрив, но двойката дълго време запазваше мълчание по темата. И няколко пъти правеше опити да опровергае мълвата, но уви - информацията за раздяла се оказа вярна. И така, през февруари 2021 г., Ким подава молба за развод, а по-късно стана ясно, че с Кание са разделени още от средата на 2020 г.

Рапърът многократно е заявявал, че е твърдо решен да си върне Ким, която беше негова половинка години наред, но явно тя вече не изпитва онези романтични чувства към него. Кардашиян от своя страна не коментираше решението си за раздяла със съпруга си и баща на децата ѝ до днес. Тя дори откри любовта отново в лицето на комика Пийт Дейвидсън, а в новия брой на Vogue за пръв път сподели каква е истинската причина да си тръгне от Кание.

"Толкова дълго време правех другите щастливи и не мислех за себе си. Мисля, че през последните две години успях да взема решението да започна да се грижа за собственото си щастие. От тогава се чувствам много добре", признава Ким и споделя, че именно желанието ѝ за промяна довело до решението да поиска развод:

View post on Instagram
 

"Мисля, че е много важно да бъдеш откровен със себе си, особено за това кое те прави щастлив. Аз избрах себе си. Мисля, че най-правилното е да избереш себе си.

Реших, че ще се храня здравословно. Че ще тренирам. Че ще се забавлявам повече, ще прекарвам повече с децата си и с всички, които обичам и ме правят щастлива.

Обещах си, че ще оставям телефона си далеч по-често и ще отследвам всичко, което не искам да виждам в Инстаграм."

Ние бихме добавили, че напълно одобряване философията, която следва Ким. Вероятно и Кание е решил да направи същото и в момента е щастливо обвързан с новата си любима Джулия Фокс.

Четете още: Майката, която превърна дъщерите си в най-красивите жени на планетата - Йоланда Хадид