Автор
Весела Георгиева

Натали Трифонова грейна в мъжка компания, кой е мачото до нея?

Синоптичката Натали Трифонова се оказа върл почитател на сръбската музика и по-специално на Цеца Величкович. Красивата блондинка бе от първите, които си резервираха маса за участието на сръбската звезда в столичен хотел.

Но не това се оказа най-интересното. По-интересна е компанията, в която се появи Трифонова на партито. Придружи я един от най-известните бохеми на София, писа "Марица".

View post on Instagram
 

Георги Георгиев, по-известен като Жоро Френски, цяла вечер купонясва с дългокраката красавица. С пура в уста и щастливо застанал до Натали, той не пропусна възможност да се похвали с новото си завоевание пред последователите си в социалните мрежи.



Истината е, че няма мъж който да устои на чара на Натали, казват нейни приятели. Но едва ли между двамата има нещо повече от добро приятелство и обща любов към сръбската музика.

Двамата са били в обща компания, пише Блиц. И въпреки горещите кадри, г-н Георгиев си е останал май само с едното общуване... Но пък какво общуване!

Напоследък последователите на Трифонова в социалните мрежи са доста недоволни от нейните изяви. Под една от последните снимки, които русата чаровница сподели в Инстаграм, фен написа:

"Натали, разбрахме всички за инцидента с асансьора!.... Едва ли има някой оттук до Индия да не е разбрал, че си заседнала с някакъв смешник в някакъв допотопен асансьор. Дай нещо ново вече, че стана малко байгън, дет'се вика!"

Ние пък си вадим изводите, че снимките в асансьора са голям хит, защото още една звездна двойка постоянно се снима - пред, в и до асансьора - тв водещата Гала и половинката й Стефан.