Талантливата Крисия, която на 1 юни ще навърши 18 години, изненада феновете си с последните снимки, които сподели на профила си в Инстаграм. На тях детето-чудо е неразпознаваема и далеч от невинния нежен образ, с който я помним.

На единия от кадрите изпълнителката е с ярък и тежък лилав грим и рокля с широко деколте.

View post on Instagram
 

Другият е селфи, чийто облик силно напомня на така популярния напоследък, с който тунинговани певици, инлуенсърки и моделки се подвизават през последните години из социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Именно втората снимка предизвика противоречиви коментари от страна на почитатели. "Жалко. Този грим я състарява с 30 години... много лоши съвети някой ѝ дава...", "О, момиче талантливо, кой те излъга че с този грим е красиво?", "Поредното момиче с голям талант,което може би се насочва в грешна посока", гласят част от тях.

В края на миналата година гласовитата разградчанка спечели второ място в шоуто на Халваджиян "Маскираният певец 3", в което се изявяваше в ролята на Гъбарко. В началото на вечерта тя изпълни песен от репертоара на Мадона, а на финала очарователната Крисия Тодорова изпя песента на Преслава "Ако утре ме губиш".

Припомняме, че Крисия стана известна с участието си в телевизионен проект на Слави Трифонов. Именно тя представи България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови и песента „Планетата на децата“, като се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на Конкурса.

View post on Instagram
 

Четете още: Божана от "Мастършеф" стана мъж? (снимка)