Мира Добрева се подхлъзна елегантно в ръцете на чаровен танцьор (Видео)

Мира Добрева сподели забавно видео от своите уроци по танци. Чаровната журналистка запълва свободното си време с курсове по танци - едно от любимите хобита на водещата.

Клипчето, което самата тв звезда лично сподели на профила си в Инстаграм, ясно показва как Мира, докато кърши грациозно снага по дансинга със своя инструктор, се подхлъзва елегантно и се озовава на пода.

View post on Instagram
 

Добре се вижда и начинът, по който танцуващата Добрева реагира на инцидента, а именно с чувство за хумор и широка усмивка на уста.

"Най-голямата слава не е в това никога да не падаме, а да можем да станем всеки път... и да продължим напред. Не се срамувайте от сгромолясването. Нито провалът е този, който трябва да изчервява страните Ви. Друго е онова, което Ви прави безценни. И то е невидимо”, философски отбелязва в коментар към записа водещата по БНТ.

Да припомним, че преди повече от десетилетие хубавата Мира показа завиден талант в тв шоуто VIP dance по Нова, където се състезаваше редом до други звездни имена от родния шоу бизнес.

Четете още: Попфолк певицата Мария захвърли дрехи в Монте Карло (Снимка)