Попфолк певицата Мария захвърли дрехи в Монте Карло (Снимка)

Попфолк певицата Мария разгорещи мрежата с поредната провокативна снимка, която публикава на профила си в Инстаграм.

Гласовитото миньонче събра погледите на феновете си с фото, на което се е излегнала гола в леглото в стая на тузарския хотел "Ермитаж" в Монте Карло. Само за сведение нощувката там в момента струва 750 евро, информират от в. "Уикенд".

View post on Instagram
 

"Готин ден, любими мои", гласи постът на Мария към палавия кадър. Певицата, която преди време уж се отказа от музикалната си кариера, се врече във вечна вярност на новия мъж до себе си - Мирослав Соколов, през есента на 2021 г. на тайна брачна церемония в Гърция.

В момента влюбенита гълъбчета явно се наслаждават на романтично пътешествие из различни дестинации по света. Това издават снимките, които гласовитото миньонче споделя в Инстаграм.

Да припомним, че това е трети брак на певицата. Първо, тя бе омъжена за Димитър Андонов, който е бащата на дъщеря ѝ Марая. Благоевградският бизнесмен и пайнерката си казаха „Да” преди 16 години, като бракът им издържа 5 лета. През 2015-а певицата отново отиде в гражданството и в църквата, но този път под ръка с бизнесмена Християн Гущеров, който вече се задоми с племейтката Светлана Василева, вече Гущерова.

View post on Instagram
 

Бракът на Мария и любимият ѝ „Мечо”, както тя обичаше да го нарича, трая само 2 години.

Четете още: Петканови се развеждат, ето кое е новото гадже на Алекс