Автор
Ева Лъчезарова

Нямаш време да боледуваш? Отговори на нашите въпроси и научи как бързо и лесно да се справиш с настинката и грипа!

Останаха ни само още няколко месеца, през които настинките и грипа ще бъдат актуалната тема на сезона.

Въпреки това голяма част от вас, нашите читателки, ни споделяте, че все по-често се оказвате в ситуация, в която за пореден път трябва да направите и невъзможното, за да балансирате между личния си живот и работните си задължения, защото започвате отново да се разболявате.

Това е и причината да обединим усилия с Химакс Фарма в общото ни желание да ви дадем лесни и практични съвети, които да спазвате, за да не боледувате дълго. Истината е, че понякога е достатъчно да направите малки промени, за да видите големите резултати, в начина по който се чувствате.

В търсене на правилната формула, с която да ви разкрием нашите съвети, осъзнахме че би било най-подходящо да подходим нестандартно и да ви предложим интерактивна анкета, чрез която да ви покажем най-верния за вас път. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на 5 лесни въпроса, чиито отговори ще ви отведат към правилното решение за справяне с настинките и грипа:

И още нещо: Каквото и да се случва, никога не забравяйте колко е важно да се усмихвате, защото усмивката дарява здраве, както на вас, така и на хората, които срещате по пътя си!