Автор
Весела Георгиева

5 мантри за ужасно щастлив живот

Всички искаме да бъдем успешни и щастливи. Можем ли да го постигнем? Да, ако осъзнаем, че отговорността за нашия живот е в нашите ръце. И ако от време на време си повтаряме тези думички...

Аз обичам... Обичайте! Живота, природата, слънцето, приятелите си, града... И ценете любовта, която получавате. Тя ни зарежда с положителни емоции. Тя ни носи приятни преживявания. Докосва душата ни, а докосването само по себе си лекува.


Аз съм силна... Всъщност вие наистина сте невероятни. Може и да не си давате сметка за това, но е факт. Само си помислете през какво сте преминали, за да се превърнете в човека, който сте сега. И как не спирате да се борите, да се развивате, да бъдете. Вие можете много повече, отколкото си давате сметка. Не го забравяйте никога

Аз съм красива... Не сте ли? Хайде, погледнете се. Прекрасна сте. Имате тези страхотни очи, коса, която слънцето топли, ръце, които могат да галят безкрайно... Красотата е толкова съвършена и различна. Да, вие сте красиви.


Аз съм жива... Дори само това е напълно достатъчно да се влюбите в живота си и във всеки миг, който съдбата ви подарява. Живи сте, прекрасни сте, можете да тичате, да се оглеждате в локвите, да ловите снежинки с език. Прекрасно е, нали?


Аз съм щастлива... Да. Събуждайте се с усмивка и с благодарност, че ви има. И ще бъдете щастливи. Щастието ви не зависи от човека до вас, от шефа ви, от скучните ви роднини. Щастието е вътре във вас. И зависи само от вас.